Gå till innehåll

Harve Bennett är död


Nyhet

Rekommenderade inlägg

BildUnder sina många år som TV-producent hade Bennett vid flera tillfällen arbetat tillsammans med USA:s armé och säkerhetstjänster. Genom det samarbetet blev han år 1984 utsedd till civil medhjälpare till Kaliforniens armésekreterare, och tjänstgjorde fram till 1993 som kontaktperson mellan armén och nöjesbranschen. Där fick han chansen att återkoppla med sina gamla barndomshjältar när han var med och organiserade firandet av 50-årsjubileumet för Dagen D, var han 1995 fick ta emot försvarsdeparementets medalj för särskilt utmärkt civil tjänstgöring.

 

Han satt även under flera års tid med i styrelsen för Veterans Park Conservancy, ett naturreservat ämnat att hjälpa krigsveteraner att återhämta sina kroppar och sinnen genom kontakt med miljön.

 

Harve Bennett avled under onsdagen den 25 februari på Providence Medford Medical Center i Medford, Oregon. Han blev 84 år gammal.

 

Källa Källa 2

 

[ Till originalnyheten ]

Redigerad av Nyhet
Länk till kommentar
Dela på andra webbplatser

Tråkiga nyheter. Det verkar som om Nimoy och Bennett följdes åt både i livet och döden.

 

Sedan trodde jag Bennett var piggare, men sist han var i rampljuset var nog 2009 i samband med den förra filmens premiär. Han var med på några specialvisningar av de gamla TOS-filmerna.

Länk till kommentar
Dela på andra webbplatser

Var med i konversationen

Du kan skriva ett inlägg nu och registrera dig senare. Om du har ett konto, logga in nu för att skriva inlägg med ditt konto.

Gäst
Svara i detta ämne...

×   Inklistrad som formaterad text.   Klistra in som klartext istället

  Only 75 emoji are allowed.

×   Din länk har automatiskt bäddats in.   Visa som länk istället

×   Ditt tidigare innehåll har återställts.   Rensa editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Skapa nytt...