Gå till innehåll

Rihanna bakom ny låt i Star Trek Beyond


Nyhet

Rekommenderade inlägg

I Star Trek Beyond får vi inte bara höra nya kompositioner av Michael Giacchino, utan även en ny sång av en världskänd artist från Barbados. Nej, det är inte Magnus Carlsson jag pratar om, utan popsångerskan Rihanna, vars nya singel Sledgehammer hörs i den kommande Star Trek-filmen.

 

Att Rihanna är ett Star Trek-fan, det är nog ingen riktig nyhet: Hon var en av de kändisar som berättade om sin kärlek till Star Trek på faneventet den 20 maj, och hon har till och med lanserat en modell av solglasögon inspirerad av Geordi La Forges VISOR.

 

 

Snart blir dock hennes association med Star Trek betydligt mer officiell, då hennes nya singel Sledgehammer kommer att vara med i Star Trek Beyond. Det är ännu okänt om sången kommer att agera bakgrundsmusik eller om den kommer att vara med i kapten Kirks samling av uråldrig jordmusik, tillsammans med Sabotage av Beastie Boys.

 

 

Den som vill få ett litet smakprov av den nya singeln behöver inte vänta längre än till klockan 14 idag, då sången kommer att ha sin världspremiär. Tidiga rapporter tyder på att förhandsspelningen kommer att vara i form av en teaser-trailer för Star Trek Beyond, bestående mestadels av redan visade klipp med några nya inblickar insprängda.

 

 

För mer information, håll ett öga på Rihannas Twitter-konto och YouTube-kanal.

 

Uppdatering:

Den nya trailern med Sledgehammer finns nu att se på YouTube.

 

Källa Källa 2

 

[ Till originalnyheten ]

Länk till kommentar
Dela på andra webbplatser

Tycker trailern är klart sämre än låten. Vilken sångröst Rihanna har! Förhoppningsvis blir det som med Guardian of the Galaxy. Medelmåttig trailer, men utmärkt film.

Redigerad av Aike
Länk till kommentar
Dela på andra webbplatser

Var med i konversationen

Du kan skriva ett inlägg nu och registrera dig senare. Om du har ett konto, logga in nu för att skriva inlägg med ditt konto.

Gäst
Svara i detta ämne...

×   Inklistrad som formaterad text.   Klistra in som klartext istället

  Only 75 emoji are allowed.

×   Din länk har automatiskt bäddats in.   Visa som länk istället

×   Ditt tidigare innehåll har återställts.   Rensa editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Skapa nytt...