Jump to content

Vilket fynd Sofia Boutella är


Recommended Posts

Som många har sagt är Jaylah och Sofia Boutella en av Beyonds höjdpunkter. Skicklig fysiskt och bra skådis.

Jag undrar om inte Abrams ångrar att han inte gav henne huvudrollen i Star Wars The Force Awakens. Jag tror hon hade gjort ett bättre jobb än Daisy Ridley som verkligen var stel både i striderna i filmen och i många känslouttryck.

 

Vad tror ni?

Link to comment
Share on other sites

Jag älskade Boutellas tolkning av Jaylah. Hon hade säkert gjort succé i Star Wars, även om jag själv tyckte att den som istället fick rollen gjorde ett mycket bra jobb - det du tolkade som dåligt skådespeleri såg jag som att hon visade på karaktärens avvaktande hållning, att hon visade "restraint". Nej, jag anser nog att det var en superbra rolltolkning.

Link to comment
Share on other sites

Jag tyckte att både Daisy Ridley och John Boyega var riktigt bra i The Force Awakens, och håller med P'jotrk on att det vae positivt att de visade upp sin oerfarenhet.

 

Sofia hade inte kunnat gå fullr ut i TFA som hon gjorde i den här filmen, så jag tycker att der var rätt skådespelerska till rätt film. Men det är förstås svårt att säga när man inte har sett bägge verkligheterna.

Link to comment
Share on other sites

Visst konsensus bland recensenter och besökare var att Ridley gjorde ett bra jobb.

Ridley beskriver dock det så här:

JJ… probably doesn’t remember telling me that my performance was wooden. This was the first day! And I honestly wanted to die. I thought I was gonna cry. I couldn’t breathe. And there was so many crew there, because obviously all the creatures [had stand-ins], and there were loads of extra crew making sure everyone was safe because it was so hot. It was awful.

http://www.cinemablend.com/new/J-J-Abrams-Surprising-Criticism-Daisy-Ridley-Early-Star-Wars-Performance-97067.html

 

Om regissören redan på första dagen påpekar att man är träaktig i sitt skådespeleri, så finns det nog en hel del för henne att lära. Jag tror att hon skulle ha fått kritik om filmen hade hetat något annat än Star Wars. 

Edited by Aike
Link to comment
Share on other sites

Kanske. Fast samtidigt var det ju som sagt första dagen av inspelningarna, så jag vet inte riktigt hur stor roll det spelar för slutprodukten.

Själv avskydde jag ju The Force Awakens (värdelöst plagiat som till viss del suddade ut hela poängen med originaltrilogin), men just Rey och Finn gillade jag.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Create New...