Gå till innehåll

Star Trek: Discovery börjar filma den 24 januari


Nyhet

Rekommenderade inlägg

green_harvest_170114.jpg

Om tio dagar börjar äventyret på riktigt! Efter att premiären av Star Trek: Discovery sköts upp från januari till maj verkar det nu som att planerna på att den nya tidsplanen kommer att hålla, med en inspelningsstart planerad till den 24 januari.

 

Datumet kommer från IATSE 873, en lokalförening av fackförbundet IATSE (International Alliance of Theatrical Stage Employees) som representerar studioproduktionstekniker i Toronto. Deras hemsida nämner inte Star Trek: Discovery vid namn, men TrekMovie har påpekat att en av de pågående produktionerna har väldigt många likheter med den kommande Star Trek-serien:
 

  • Serien produceras av CBS
  • Producenterna inkluderar Bryan Fuller, Heather Kadin, Gretchen Berg och Aaron Harberts
  • Produktionsdesignern är Mark Worthington
  • Inspelningarma sker vid Pinewood Studios

 

Sist men inte minst så är produktionstiteln "Green Harvest" en ganska stor ledtråd, då det sannolikt är en referens till "Blue Harvest", som var produktionstiteln för Star Wars: Episod VI - Jedins återkomst. Dessutom användes titeln "Green Harvest" i samband med några skissar som lades upp på Mark Worthingtons portfoliosida. De skisserna har sedan dess tagits ner, men Worthingtons CV bekräftar att han jobbar som produktionsdesigner för Star Trek: Discovery, eller åtminstone för pilotavsnittet.

 

Hemsidan listar datum för avtalet mellan fackföreningen och produktionen som 24 januari 2017 till 7 september 2017, vilket antyder att själva inspelningsprocessen kommer att börja den 24 januari. Det är dock sannolikt att några dagar går åt till ljud- och ljustester innan man faktiskt börjar få något filmmaterial som kan användas i den färdiga TV-serien.

 

Källa Källa 2

 

[ Till originalnyheten ]

Länk till kommentar
Dela på andra webbplatser

Var med i konversationen

Du kan skriva ett inlägg nu och registrera dig senare. Om du har ett konto, logga in nu för att skriva inlägg med ditt konto.

Gäst
Svara i detta ämne...

×   Inklistrad som formaterad text.   Klistra in som klartext istället

  Only 75 emoji are allowed.

×   Din länk har automatiskt bäddats in.   Visa som länk istället

×   Ditt tidigare innehåll har återställts.   Rensa editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Skapa nytt...