Gå till innehåll

Flera universa står på spel i "What's Past Is Prologue"


Nyhet

Rekommenderade inlägg

whats-past-is-prologue_180129.jpg

Burnham har avslöjat sin sanna identitet för kejsare Georgiou, och i samma veva insåg hon vem Lorca egentligen var. Samtidigt ligger det en kirurgiskt omvandlad klingon på en sjukhusbrits, och frågan är om han bör kallas Ash Tyler eller Voq, ingens son. Medan allt detta försiggår måste Stamets finna ett sätt att stoppa en infestation från att sprida sig genom mycelnätverket och utplåna allt liv i flera universa.

 

Det trettonde avsnittet av Star Trek: Discovery finns nu att se på Netflix. När du har sett avsnittet får du gärna besöka den officiella diskussionstråden för att dela med dig av dina åsikter, reflektioner och teorier, eller att besöka avsnittets databassida för att lämna en recension.

 

After Trek verkar ha hamnat lite på efterkälken, så sannolikt dröjer det ända till i övermorgon innan vi får se nästa avsnitt. Den här veckan gästas programledaren Matt Mira av verkställande producent och en skådespelare vars blotta namn är något utav en spoiler. Även Jason Isaacs tittar in genom videolänk.

 

[ Till originalnyheten ]

Länk till kommentar
Dela på andra webbplatser

Var med i konversationen

Du kan skriva ett inlägg nu och registrera dig senare. Om du har ett konto, logga in nu för att skriva inlägg med ditt konto.

Gäst
Svara i detta ämne...

×   Inklistrad som formaterad text.   Klistra in som klartext istället

  Only 75 emoji are allowed.

×   Din länk har automatiskt bäddats in.   Visa som länk istället

×   Ditt tidigare innehåll har återställts.   Rensa editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Skapa nytt...