Vilken avdelning:

Sortera efter:

Hjälp: Avancerad sökning

Nyheter

Bio Roy och Spegeln har släppt biljetterna till Star Trek-eventet den 8 september

Av Pjotr'k , skriven 23 augusti 2016 kl. 18:28
Kategori(er): Aktiviteter: Svenska föreningar

Nu har Bio Roy i Göteborg och Spegeln i Malmö släppt biljetter till det roliga eventet den 8 september. Även Bio Rio i Stockholm och Röda kvarn i Helsingborg borde släppa biljetter inom ett par dagar. 

 

I  Svenljunga, Torsås och Krokstrand (Strömstad) är inte hemsidorna särskilt uppdaterade, men det går säkert att boka på plats. 

 

Nu är det dessutom klart vilket avsnitt som vid sidan om The Man Trap får förgylla biobesökarna. Det blir Frame of mind, något vi i redaktionen redan gissat oss till

Star Trek Beyond sålde 40 000 biljetter i juli

Av Aike , skriven 20 augusti 2016 kl. 17:19
Kategori(er): Filmer: 13 Beyond

Star Trek Beyond sålde nästan 40 000 biljetter under juli i Sverige, skriver SFI.

 

Det exakta antalet var 39 390 stycken, vilket innebar att filmen drog in 5 miljoner svenska kronor fram till och med den 31 juli. Beyond var det sjätte mest sedda filmen på svensk bio i juli. Etta blev Legenden om Tarzan med 277 652 besök.

Även Independence Day 2 sålde fler biljetter under månaden (cirka 126 000).

 

Boxofficemojo skriver att Beyond har dragit in 897 000 dollar (ungefär 7,5 miljoner kronor) fram till och med den 14 augusti. Således bör filmen ha sålt omkring 60 000 biljetter fram till mitten av augusti månad. Med tanke på att antalet visningar minskar vecka för vecka för Beyond kan man nog anta att antalet besök hamnar i slutändan på mellan 60 000 - 70 000 stycken. Med andra ord en klar försämring jämfört med Into Darkness 103 471 besökare och Star Treks dryga 85 000 besökare.

 

Vad tror ni besöksraset beror på?

Star Trek-fest på bio över hela landet den 8 september

Av Pjotr'k , skriven 18 augusti 2016 kl. 20:25
Kategori(er): Aktiviteter: Svenska föreningar

tumme_fhp_riks_kvadrat_svart_1__160818.jpgDen 8 september på kvällen genomför ett antal biografer tillhörande Folkets hus och parker ett riktigt roligt Star Trek-evenemang. De kommer att visa två avsnitt från Star Trek där det ena avsnittet kommer att vara det allra första avsnittet av Star Trek, The Cage

 

The Cage var det första pilotavsnittet men som först avvisades innan de gjorde en ny pilot som slog bättre hos publiken. Sett i efterhand har just detta avsnitt nog blivit mer kultförklarat än den andra piloten, så att få chansen att se detta avsnitt på storduk kan ju bli riktigt bra. 

 

Det andra avsnittet som kommer att visas blir ett avsnitt ur The Next Generation. Vilket det är vet vi i nuläget inte, men journalisten Roger Wilson har fått uppdraget att välja ett avsnitt som han anser vara ett av de bättre. Kan det kanske bli Frame of mind, som han gav full pott i betyg? Eller kanske The Game som han gav 9 av 10 i betyg? Men det blir säkert inte The perfect mate eller Code of honor, avsnitt som han gav absolut sämsta betyg.

 

Det här är inte första gången som Folkets hus och parker satsar på nördiga saker. För ett par år sedan hade de exempelvis en jättesatsning på Doctor Whos femtioårsavsnitt, och de har tagit som vana att visa sådant som är lite smalare än Hollywoodfilmer med målet att föra ut bra saker som annars inte får så stor spridning på biografer samt att även få ut det till mindre orter i Sverige. Mathias Holtz på Folkets hus och parker är den drivande i just detta projekt och han gör det för att han själv också älskar Star Trek. Visst är det perfekt att vi har en sådan engagerad på en så bra plats! 

 

Så till platserna för denna händelse. Det vi vet i nuläget är att åtminstone 7 biografer i södra landet kommer att visa denna specialhögtid. Priset på kvällens begivenheter kommer att variera men ligger gissningsvis runt 150 kronor. När man köper en biljett så får man dessutom första säsongen av Star Trek: Originalserien på DVD-box! Och sedan hoppas Folkets hus och parker att de får lite prylar av Fox Paramount Home Entertainment, som samarbetar genom att släppa rättigheterna för visning av dessa avsnitt. 

 

Biograferna i nuläget: Göteborg (Bio Roy), Stockholm (Bio Rio), Malmö (Spegeln), Helsingborg (Röda kvarn), Svenljunga, Torsås och Krokstrand/Strömstad (Bio Rollo). Biljetterna har ännu inte släppts. När de släpps ligger det på oss trekkers att visa att satsningen från biografkedjan inte var fel, utan att allt slår väl ut. Fyll biograferna, vet ja!!

Fuller avslöjar varför han valde just den tidseran för Discovery

Av Aike , skriven 17 augusti 2016 kl. 19:15
Kategori(er): Discovery (2017)

Bryan Fuller avslöjade vilken tidsepok Star Trek: Discovery kommer att utspela sig under förra veckan. Nu berättar han varför han valde så, skriver Denofgeek.

 

Många trekkers har önskat att den nya serien skulle utspela sig efter Voyager, men Fuller valde i stället att placera Discovery på 2250-talet. Med andra ord några år före TOS. Så här säger Fuller:

 

-Jag tror att eftersom vi gör den här serien 2016 och alla andra serier har producerats i en tidslinje som inte är så sofistikerad som vad vi kan göra produktionsmässigt nu, så kommer vi att återskapa hela utseende för Star Trek. Inte bara för den här serien, utan också vad vi försöker åstadkomma med Star Trek bortom Discovery. Så vi måste starta tidigt med en beröringspunkt som människor förstår, för att visa dem hur vi föreställer  oss Star Trek nu. Förhoppningsvis kommer vi dra in dem i en rad olika varianter av olika tidslinjer bortom vad vi har sett förut. 

Suicide Squad har spelat in mer än Beyond och Ghostbusters tillsammans

Av Aike , skriven 17 augusti 2016 kl. 15:00
Kategori(er): Filmer: 03 Search for Spock, Filmer: 13 Beyond, Övrigt: Fantasy

Nu har Suicide Squad sålt biobiljetter för 471 miljoner dollar runt om i världen. Star Trek Beyond och Ghostbusters har bara mäktat med 406 miljoner dollar. Tillsammans. Det skriver Boxofficemojo.com.

 

Beyond har dragit in 212,5 miljoner dollar mot Ghostbusters knappa 194 miljoner dollar. Trekkers kan i alla fall glädja sig mot att Star Trek tar revansch mot spökjägarna som krossade Star Trek III 1984. Då spelade trean in 76 miljoner dollar mot Ghostbusters 295 miljoner dollar

Sista numret i en femårig Star Trek-serie

Av Pjotr'k , skriven 14 augusti 2016 kl. 19:03
Kategori(er): Quarks: Litteratur

Det sista av serietidningen Star Trek: 5-year mission har getts ut, när det absolut sista numret når butikerna i USA nu på onsdag. Efter 60 nummer och 5 år är deras femårsuppdrag nu helt slut. Det här har alltid varit ett ambitiöst projekt och det som från början kallades Star Trek Ongoing och var tänkt att ges ut under ett par år, till sist blev en riktigt lång serie, en av de längsta i Star Treks historia. 

 

Seriens sista två nummer överbryggar gapet mellan originaltidslinjen och Kelvintidslinjen och låter de två Enterprisebesättningarna möta varandra. Detta är ett sätt av IDW Publishing att ge sitt bidrag till firandet av Star Trek 50 år. 

 

I september är första gången på många år som ingen Star Trek från Kelvintidslinjen publiceras - men misströsta inte, redan i oktober ser vi starten av Star Trek: Boldly go. Den nya serien är av okänd livslängd, men kommer fokusera på helt nya berättelser, i jämförelse med den tidigare serien som väldigt ofta tittat på originalserien för att skapa varianter av dessa ursprungliga avsnitt. 

boldly_go_nr_1_till_6_160814.jpg

Newsthump: "Huvudfigurerna i Discovery kommer vara en trilling som sitter ihop"

Av Aike , skriven 14 augusti 2016 kl. 15:23
Kategori(er): Discovery (2017)

Humorsajten Newsthump kan nu avslöja att Star Trek Discovery kommer att ha en mycket ovanlig huvudfigur: en trilling där alla tre sitter ihop. En av dem kommer att vara svart, en är Klingon och en är en cyborg. Detta för att ta hänsyn till de krav på jämlikhet som Hollywood numera måste ta hänsyn till.

 

Newsthump skriver vidare:

 

"The triplets will be male, female and ‘prefer not to say’ in gender; fat, thin and slightly above average in size; Jewish, fundamentalist Muslim and Buddhist in faith; and gay and straight and ‘with animals’ in sexuality."

 

De har också talat med seriens producent som säger:

 

“The equality angle is our real USP. One of the main characters will be a person of restricted height, one suffer from giganticism and the other central character will have both female, male and unicorn genitalia.

“And we’re planning on them each having an affliction of some sort ‘to promote awareness’. These are expected to be OCD, bipolar disorder and dyspraxia."

 

Newsthump kan även avslöja flera andra sensationella saker, bland annat hur serien kan komma att ändras om Donald Trump vinner det amerikanska presidentvalet. Du läser vidare här. Om det blir verkligen blir så här i Discovery återstår se...:)

Star Trek Beyond spelar in 200 miljoner dollar

Av Aike , skriven 14 augusti 2016 kl. 07:41
Kategori(er): Filmer: 11 Star Trek, Filmer: 12 Into darkness, Filmer: 13 Beyond

Star Trek Beyond har nu sålt biobiljetter för 200 miljoner dollar runt om i världen, rapporterar Boxofficemojo.com.

Det är ungefär samma summa som Star Trek (2009) spelade in på tre veckor bara i USA.

 

Beyond går som Star Trek Databas rapporterat om tidigare sämre än de två föregående filmerna på bio. Dock skall det påpekas att 200 miljoner inspelade dollar uppnåddes tidigare än när Boxoffficemojo uppdaterade, då sajten inte ännu listar alla aktuella resultat från den internationella marknaden. I stället kommer de senare än de amerikanska. Ibland så mycket som två veckor. 

Kenny Baker, mannen inuti R2-D2, är död

Av loghaD , skriven 13 augusti 2016 kl. 21:06
Kategori(er): Övrigt: Star Wars

kenny_baker_force_awakens_160813.jpg

Den engelske skådespelaren var med i bland annat Willow, The Elephant Man och Amadeus, samt de sex första Star Wars-filmerna.

 

Kenny Baker föddes i Birmingham den 24 augusti 1934. Baker var mycket kortväxt, och fick i tidig ålder att detta skulle få leda till hälsoproblem som gjorde det osannolikt att han skulle överleva puberteten.

 

År 1951 fick Baker ett erbjudande om att gå med i en teatertrupp bestående enbart av kortväxta, vilket blev hans introduktion till nöjesbranschen. Under många år framträdde han som cirkusartist och deltog även som skridskoartist i flera isskådespelningar.

 

Under 60- och 70-talet fick Baker ett fåtal smärre roller i film och TV, men hans fokus låg framför allt på scenframträdanden, och under mitten av 70-talet hade han en framgångsrik musikalisk komediföreställning tillsammans med skådespelaren Jack Purvis. År 1976 fick Baker reda på att ett produktionsbolag letade efter en kortväxt skådespelare som kunde spela en robot i en science-fiction-film. Kenny Baker anmälde sig och tog sig till studion för en provspelning. Provspelningen blev dock mycket kort, för han fick rollen som R2-D2 direkt efter att han hade introducerat sig för George Lucas, med motivationen att den 112 cm långa skådespelaren var den kortaste de hade träffat. Även Bakers komedipartner Jack Purvis fick en roll i filmen, som hövding för jaworna i scenerna på Tatooine.

 

kenny_baker_r2-d2_160813.jpg

Kenny Baker äter lunch inuti R2-D2-dräkten under en inspelning.

 

Baker tackade ursprungligen nej till rollen tre gånger efter att han fick lära sig att hans ansikte inte skulle synas, vilket han var rädd skulle göra det till ett sämre karriärsval än att fortsätta med sin komediföreställning, som nyligen hade började synas i TV. Den lite udda rekryteringsprocessen till trots så skulle bägge parterna bli mycket glada över beslutet, för trots att R2-D2 inte kunde vare sig tala eller grimasera så gjorde den lilla roboten en stor succé med sitt pipande och blinkande, och Kenny Baker skulle återvända i rollen även i de kommande fem episoderna (samt den ökända julspecialen, men den pratar vi inte om).

 

Utöver R2-D2 så var det tänkt att Baker skulle spela den unga ewoken Wicket, som blir vän med prinsessan Leia Organa i Star Wars: Episode VI - Return of the Jedi. Baker drabbades dock av matförgiftning under inspelningen, och fick därför en mindre roll som ewoken Paploo, som stjäler en speeder bike för att distrahera stormtrupperna på planeten Endor.

 

 

Bakers bakslag skulle få oväntat positiva efterverkningar, även för Baker själv. Rollen som Wicket gick nämligen istället till den 12-åriga Warwick Davis, vilket blev början på en lång och framgångsrik karriär inom Hollywood. År 1995 startade Davis en egen agentur, Willow Management, som specialiserar sig på kortväxta skådespelare och bland annat har representerat Baker själv.

 

 

Kenny Baker fortsatte att agera i filmer och TV i många år, och hans sista krediterade skådespelarroll är som en bartender i kortfilmen One Night at the Aristo från 2013. På senare år har han dessvärre drabbats en långvarig sjukdom, vilket gjorde att han inte kunde delta i Star Wars: Episode VII - The Force Awakens. Hans namn syns dock i eftertexterna, där han beskrivs som en R2-D2-konsult.

 

 

Under morgonen idag upptäcktes Kenny Baker död i sitt hem av sin brorson, som har tagit hand om honom medan han har varit sjuk. Han blev 81 år gammal.

Barry Jenner har gått bort

Av Aike , skriven 13 augusti 2016 kl. 14:54
Kategori(er): DS9, Övrigt: Personer

Barry Jenner, känd som amiral Ross i DS9, har avlidit, skriver Expressen.se. Jenner blev 75 år och avled i cancer.

 

Armin Shimerman (Quark) twittrade följande om Jenners bortgång.

"Mitt hjärta har krossats. Mina tankar är i sorg och oförståelse. Mina goda vän Barry Jenner har dött. Jag skickar alla mina kondoleanser till Suzanne och alla som älskade honom",

 

Barry Jenner hade under karriär som sträckte sig tillbaka till 1970-talet även stora roller i serier som Dallas och Family Matters.

Beyonds intäkter mer än 50 miljoner dollar lägre än Into Darkness efter tre veckor

Av Aike , skriven 13 augusti 2016 kl. 14:43
Kategori(er): Filmer: 13 Beyond

Star Trek Beyonds biointäkter är ingen munter läsning för Paramount. Efter de första 21 dagarna på biograferna är filmens intäkter cirka 53 miljoner dollar lägre än Into Darkness 2013 i USA, skriver Boxofficemojo.com.

 

Beyond hade spelat in knappt 133 miljoner dollar mot knappt 187 miljoner dollar för Into Darkness.

Filmen har bara slagit Into Darkness per dag intäkter tre av 21 dagar. 

 

Jämför vi med Star Trek (2009) är resultatet ännu dystrare. Star Trek (2009) hade efter 21 dagar spelat in nästan 197 miljoner dollar.

 

Med tanke på att biljettpriser är högre för 3d och imax visar statistiken att Star Trek-filmerna sedan 2009 inte bara tappat intäkter, utan också antal sålda biobiljetter ganska markant. Detta på grund av att Star Trek (2009) bara visades i 2d.

Ställ dina frågor till Marc Okrand och andra språkskapare

Av loghaD , skriven 12 augusti 2016 kl. 12:31
Kategori(er): Övrigt: Personer

okrand_peterson_schreyer_frommer_160812.jpg

Marc Okrand (klingonska), David J. Peterson (dothraki, valyriska), Christine Schreyer (kryptonska) och Paul Frommer (na'vi) kommer att svara på Reddit-användares frågor.

 

Marc Okrand har varit med länge. Ett av hans tidigaste Star Trek-minnen är från när han besökte Paramount under inspelningen av Star Trek II: The Wrath of Khan, och fick sig en smygtitt på den klassiska Kobayashi Maru-scenen. Han var där för att lära Leonard Nimoy och Kirstey Alley att säga några repliker på "vulcanska", men hans mest kända verk fick sin början först i nästa film, Star Trek III: The Search for Spock.  Fienderna där var klingonerna, och producenterna bestämde sig tidigt för att de ville att de skulle tala sitt eget språk med fungerande grammatik och ett konsekvent vokabulär.

 

Okrand var en av de första som fick i uppdrag att skapa ett språk till en film, men på senare år har de blivit betydligt fler. När James Cameron arbetade med storfilmen Avatar bestämde han sig till exempel för att han ville ha ett språk som skulle "out-Klingon Klingon", och det uppdraget tillföll lingvisten Paul Frommer. Även till superhjältefilmen Man of Steel anlitade man en lingvist, Christine Schreyer, för att utveckla ett språk till kryptonerna, och även om mycket av den utomjordiska dialogen dubbades till engelska eller klipptes helt från filmen så kan man fortfarande skymta spår av deras exotiska skriftspråk i bakgrunden.

 

Den mest kända språkskaparen i dagsläget är kanske David J. Peterson. År 2009 vände sig HBO till språkskaparföreningen Language Creation Society för att efterlysa ett språk åt dothrakerna i sin kommande TV-serie Game of Thrones. LCS utlyste en tävling för att utse vem som skulle vara bäst lämpad för uppdraget, som Peterson då vann, och sedan dess har han skapat både dothrakiska och flera varianter av valyriska för TV-serien och flera av böckerna. Många imponerades av hans oerhört djupdykande metod för att skapa språk, då han skapar en hel språkhistoria och undersöker hur hans olika språk har utvecklats och interagerat med andra språk över tidernas gång. Detta har i sin tur lett till flera Hollywood-jobb, och han har bland annat skapat språk till filmen Thor: The Dark World och TV-serier såsom Defiance, The 100 och The Shannara Chronicles.

 

Okrand, Frommer, Schreyer och Peterson är just nu inblandade som verkställande producenter för dokumentärfilmen Conlang, The Film, som kommer att utforska språkskapandets historia och nutid. Filmen regisseras av Britton Watkins, som bland annat arbetade som klingonsk språklärare för skådespelarna i Star Trek Into Darkness. Som en del i filmens marknadsföringskampanj kommer dessa fem språkskapare idag att göra en så kallad AMA-frågestund på Reddit, där vem som helst kan logga in och ställa en fråga. Frågestunden kommer att dra igång klockan 20.00 svensk tid, och kommer sannolikt att pågå i ungefär en timme.

CBS räknar med storpublik för Discovery-premiären

Av Aike , skriven 11 augusti 2016 kl. 19:15
Kategori(er): Discovery (2017)

CBS räknar med att 15 miljoner tittare kommer att se USA-premiären för Star Trek Discovery i januari 2017. Det skriver Trekmovie.com.

 

CBS tror också att ett par miljoner personer kommer att börja prenumerera på CBS All Access när Star Trek Discovery har premiär. Detta baserar tv-bolaget på att två till fem miljoner personer brukade titta på Star Trek-serierna när de fanns på amerikanska Netflix förut.

Star Trek Beyond på väg bort från svenska biografer

Av Aike , skriven 11 augusti 2016 kl. 14:30
Kategori(er): Filmer: 13 Beyond

Har du inte sett Star Trek Beyond eller vill se filmen igen på bio så är det nu hög tid. För snart är det för sent i hela landet. Antalet biovisningar minskar markant med start imorgon fredag 12 augusti, visar SF.se.

 

I Stockholm visas filmen enbart tre gånger per dag runt om i stan under helgen och nästa vecka. I Göteborg är det två visningar per dag under helgen, och bara en visning per dag under nästa vecka. Malmö kommer enbart att ha en visning per dag från och med imorgon.

 

I städer som Linköping och Norrköping verkar det som om Beyond försvinner från biograferna redan i dag torsdag. I många småstäder runt om i landet har filmen redan upphört att visas.

Fuller avslöjar när Discovery utspelar sig och mycket annat

Av Aike , skriven 11 augusti 2016 kl. 13:48
Kategori(er): Discovery (2017)

Bryan Fuller avslöjade igår mer saker om den nya serien Star Trek Discovery, skriver IGN.com.

 

Här följer en sammanfattning:

-Serien utspelar sig ungefär tio år före TOS.

-Discovery kommer att handla om en del av Stjärnflottans historia som man har talat om i TOS men aldrig visat. Men det kommer inte att vara Axanar, Kobayashi Maru eller Section 31.

-Huvudpersonen är inte skeppets kommendör utan är lieutenant commander. Fuller vill ge tittaren ett "annat perspektiv" och "en annan dynamik och relation med besättningen" än i tidigare serier.

-Huvudpersonen är en kvinna som är människa.

-Det kommer förmodligen att vara flera utomjordingar med i Discovery än i tidigare serier. Det kommer både att vara nya och klassiska arter. De som vi har sett förut kan dock komma att se lite annorlunda ut än tidigare.

-Det kommer att finnas med en homosexuell figur.

-Skeppet Discovery kommer att designas om lite grann jämfört med versionen vi såg i teasern som släpptes vid Comic Con i juli.

-Figurer från originalserien kan dyka upp, men inte förrän seriens besättning har etablerats.

-En utomjording kommer att heta Seru.

-Det kommer även att finnas en robot med i serien.

-Skådespelare som synts i andra produktioner som Fuller har varit inblandad i kan komma att dyka upp.

-Serien börjar filmas om två månader.

"Beyond var för politisk och utopisk"

Av Aike , skriven 11 augusti 2016 kl. 12:49
Kategori(er): Discovery (2017)

Star Trek Beyond var en utmärkt film, men för politisk och utopisk. Och det är anledningen till att filmen presterar skakigt intäktsmässigt. Det hävdar Geek.coms skribent Daniel Starkey.

 

Han skriver:

"Star Trek Beyond is the best film we’ve seen from the series in almost 20 years. It’s picked up countless positive reviews and fan acclaim, but it doesn’t have any traction.In our time, in a zeitgeist that seems so ruthlessly intent on breaking us apart, sewing seeds of mistrust and anxiety, Star Trek Beyond wants us to believe again. No one’s talking about it. No one’s digging into the philosophical meat, and several weeks out, box office numbers for the sci-fi flick are pretty rough. What the hell happened?

It’s simple — Star Trek Beyond took the franchise back to its political, utopian roots and nobody want that kind of movie anymore.

On first pass, that seems like an odd thing to say. I’m basically claiming the Beyond is too Star Trek for people to put down money to go see it — but that’s exactly it. "

Starkey fortsätter:

"In our time, in a zeitgeist that seems so ruthlessly intent on breaking us apart, sewing seeds of mistrust and anxiety, Star Trek Beyond wants us to believe again."

Roberto Orci är färdig med Star Trek

Av Aike , skriven 11 augusti 2016 kl. 01:17
Kategori(er): Discovery (2017), Filmer: 13 Beyond

Manusförfattaren och producenten Roberto Orci kommer varken att vara delaktig i en eventuell fjortonde Star Trek-film eller den nya serien Discovery. Det berättar han på sin Twitter.

 

Så här skriver Orci:

I've served my 3 tours of duty on Trek. Retiring with honor.

Han skriver också:

I have nothing to do with the new Star Trek show.

 

I flödet finns också en del tweets om den förra filmen Into Darkness. Orci skriver att han ville att skurken skulle ha varit Enterprise förste kapten Robert April samt att Gary Mitchell aldrig var påtänkt.

Anledningen till att Enterprise inte avfyrar några vapen under Into Darkness berodde på att filmens budskap var att förhindra krig.

 

Han berättar även att han och Alex Kurtzman har slutat arbeta med varandra efter 24 år, och att orsaken är att de har olika intressen. De är dock fortfarande goda vänner.

Orci avslöjar handlingen för sitt manus till Star Trek 13

Av Aike , skriven 11 augusti 2016 kl. 01:01
Kategori(er): Filmer: 13 Beyond

Roberto Orcis manus för vad som till sist blev Star Trek Beyond har varit höjt i dunkel. På sin twitter avslöjar nu Orci mer om det.

 

Han twittrar:

“Chase for doohickey against Annunaki to reset back to prime timeline. Theme: The Last temptation of Kirk And Spock”

 

"It's the temptation. Restore Vulcan, Kirks Father, and Spock's mother? Or play the hand they are dealt"

 

"Only with help of Prime Kirk, who they meet on the adventure, can they solve the dilemma. "

 

Hur William Shatners Kirk skulle ha återuppstått vill han inte berätta. I stället skriver han att kanske Paramount skulle kunna göra en roman av manuset. Han avslöjar att manusets skurk hette Enlil.

 

Orci har på Trekmovie.com också skrivit att en hel del ur hans manus användes i Beyond. Bland annat jakten på en ålderdomlig artefakt, en massiv stjärnbas samt biskeppen som Krall styrde. Således är det mycket troligt att Simon Pegg och Doug Jung som skrev Beyonds slutgiltiga manus fick använda saker som produktionsteamet redan hade börjat skapa efter att Paramount förkastat Orics manus.

Fuller twittrar första make-uptestet för Discovery

Av Aike , skriven 9 augusti 2016 kl. 16:54
Kategori(er): Discovery (2017)

makeup11_160809.jpg

Star Trek Discoverys producent Bryan Fuller twittrade igår den första bilden på make-up som kommer att användas i serien. Bilden tyder på en andorian eller annan art med horn.

Whoopi Goldberg vill vara med i Discovery

Av Aike , skriven 9 augusti 2016 kl. 16:33
Kategori(er): Discovery (2017)

Whoopi Goldberg vill vara med i den nya Star Trek-serien Discovery. På det nyss avslutade Star Trek-konventet i Las Vegas signerat Creation, sa hon att hon "försöker komma med". Det skriver Redshirtsalwaysdie.com.

Senast i forumet

Aktuella träffar


Alla årets träffar »

RSS

Vi har lagt ut våra senaste nyheter och uppdateringar i RSS-format.
Vad är RSS?

Laddar... Laddar...
Facebook Google+ Twitter