Vilken avdelning:

Sortera efter:

Hjälp: Avancerad sökning

Nyheter

DVD-förseningar

05-04-02 kl. 19:20 av Pjotr'k
Kategori(er): Filmer: 08 First Contact, Quarks: DVD, VOY
Star Trek: First Contact (specialutgåvan) och Star Trek: Voyager, säsong 7 har senarelagts till den 6 juni. Paramount har ännu ej förklarat varför.

Bilder på Tim Russ från Cityakuten

05-04-01 kl. 17:08 av Pjotr'k
Kategori(er): VOY, Övrigt
Vi har lagt upp tre bilder från insatsen av Tim Russ på Cityakuten härom veckan. Se dem här. Har ni fler bilder? Skicka dem till mig!

Grattishälsningar till Nancy

05-03-30 kl. 15:28 av Pjotr'k
Kategori(er): VOY
Ni kan nu skicka grattishälsningar till Nancy Hower som spelade Samantha Wildman i Voyager. Ni kan göra det till hennes fans hemsida ända till den 11 maj då hon fyller år.

Tim Russ i Cityakuten just nu!

05-03-28 kl. 21:16 av Pjotr'k
Kategori(er): VOY, Övrigt
Missa inte Tim Russ i Cityakuten på TV3 just nu. Han har inte synts till än, men kommer finnas med under den närmaste trekvarten!

Posters med Data och EMH

05-03-28 kl. 19:07 av Pjotr'k
Kategori(er): TNG, VOY
Robert Picardo (Doktorn) och Brent Spiner (Data) har skapat två som de säger fantastiska posters grundade på deras roller. De kan ses här men så värst fantastiska kanske de inte är. Frågorna som affischerna i varje fall ställer sig är "Riktiga män svåra att finna?" och "Är ditt problem hårdvara eller mjukvara?".

Neelix i "På heder och samvete"

05-03-11 kl. 12:07 av MrsRiker
Kategori(er): VOY, Övrigt
Torsdagen den 17:e mars klockan 20.00 kommer Ethan Phillips (dvs Neelix) att vara med i På heder och samvete som sänds på TV3. Avsnittet heter Take It Like a Man. (Tack till Aliline för tipset!!)

Robert Picardo till Sverige!

05-03-06 kl. 15:38 av Pjotr'k
Kategori(er): Aktiviteter, VOY
Ja, det är sant! Robert Picardo (Doktorn) kommer till Sverige i sommar! Dock sker detta enbart som deltagare i Cruise Treks kryssning från Baltikum, Ryssland och Sverige den 30 juni till 10 juli 2005. Huruvida han faktiskt kliver av båten när han är i Stockholm den 6 juli eller i Visby den 7 juli återstår att se. Kryssningen utgår från Köpenhamn den 30/6 och är åter i samma stad den 10/7. Tyvärr säger reglerna att trek-evenemangen enbart är öppna för passagerare, så det är inte troligt att vi får träffa Robert Picardo och andra skådespelare som är med. Att Picardo är bokad fick vi veta via hans e-postlista.

Robert Picardo och Marina Sirtis (Deanna Troi) kommer dock också till Screen Heroes i Holland den 24-25 september 2005. Något att se fram emot för er som har möjlighet att resa dit.

Phil Morris i kvällens "På heder och samvete"

05-03-03 kl. 18:36 av Pjotr'k
Kategori(er): VOY, Övrigt
I kvällens avsnitt av På heder och samvete är Phil Morris med i rollen som kommendör Koonan, om vi tolkar TV3 rätt. Kommendör Koonan är en tidigare roll från andra säsongen som nu återkommer. Morris är mer känd som kapten John Kelly i VOY-avsnittet One Small Step, en mycket bra roll.

Rättelse: TV3 är på säsong nio och ligger således ett år efter USA. Det är först i tionde säsongen som detta blir aktuellt.

Kate Mulgrew svarar fansen

05-02-28 kl. 17:27 av Pjotr'k
Kategori(er): VOY
Fans till Kate Mulgrew har ställt frågor om allt från hennes egna personliga önskningar och vilka skådespelare hon skulle vilja träffa till hur kändisskap har förändrat henne.

Kate berättar att hennes livs viktigaste tillfälle som format henne var när hennes syster Tess dog när Kate var 18 år. Hon fortsätter även med att säga att hennes motto för livet har varit något som hennes mentor Stella Adler sade till henne när Kate var liten: "Only the work will lift you up". Kanske detta förklarar varför hon bara kan vara still utan ett projekt i 24 timmar innan hon måste börja på något nytt!

Robert Picardo i ny kortfilm

05-02-19 kl. 18:55 av Pjotr'k
Kategori(er): VOY, Övrigt
I januari 2004 spenderade Robert Picardo och ytterligare en mindre mängd med skådespelare åtta dagar tillsammans med manusförfattaren och regissören Stephen Nichols för att skapa kortfilmen Get the Dime. Läs mer på GetTheDime.com.

Nu, för en kortare period t.o.m. 23 februari, finns det möjlighet att få se hela den 28 minuter långa filmen på Cinequestonline.org. Filmen innehåller en del som inte bör ses av barn. För att se filmen och för att rösta på filmen, gå till länken nedan. Windows Media Player 9 samt ett gratis medlemskap i Cinequestonline krävs för att se filmen.

Jeri Ryan startar restaurang

05-02-19 kl. 11:09 av Pjotr'k
Kategori(er): VOY
Jeri Ryan, mer känd som Seven of Nine i Voyager, startar nu restaurang tillsammans med sin pojkvän, kocken Christophe Emé. Restaurangen är en fransk bistro i Los Angeles, vid namn Ortolan Restaurant. Pojkvännen verkar ha franskt påbrå, men kanske blev Ryan inspirerad av Tom Paris franska holodäcksmiljö?

Jeri Ryan i ny TV-serie

05-02-17 kl. 22:13 av Pjotr'k
Kategori(er): VOY
Enligt Variety kommer Jeri Ryan (Seven of Nine) spela Anne i den nya TV-serien The Commuters. Anne är en framgångsrik investeringsmäklare och Paramount spelar nu in piloten.

Tim Russ i Cityakuten

05-02-15 kl. 21:28 av Pjotr'k
Kategori(er): VOY, Övrigt
Tim Russ, känd för oss som Tuvok i VOY och för att ha besökt Sverige och Swecon i augusti förra året, kommer att vara med i ett avsnitt av Cityakuten som går på TV3. Avsnittet (11.15 Alone in a Crowd) visas i USA på torsdag den 17 februari. TV3 är inne på 11:e säsongen av Cityakuten och har precis visat avsnitt 11.9. Nu brukar inte TV3 vara en station där de följer en säsong till sitt slut, så vi kan inte med säkerhet säga när avsnittet kommer att visas. Om de fortsätter att visa ett nytt avsnitt per vecka så kommer Alone in a Crowd att visas den 28 mars klockan 21.00.

Intervju med Tim Russ

05-01-27 kl. 13:04 av Pjotr'k
Kategori(er): Aktiviteter: Swecon, VOY
Pia Steen på WCT - Swedish Trekkers intervjuade Tim Russ när han i augusti var på Swecon 2004 i Stockholm. Den har nu dykt upp på webben, efter att den blivit publicerad i WCT - Swedish Trekkers föreningstidning.

Senast i forumet

DVD & Blu-ray-utgivningar

Blu-ray:
 • 21:a oktober -19
  Star Trek: Picard Movie & TV Collection
 • 21:a oktober -19
  Star Trek - Picard Movie & TV Collection
 • 18:e november -19
  Star Trek: Discovery Season Two (UK version)
DVD Region 2:
 • 18:e november -19
  Star Trek: Discovery Season Two (UK version)
Blu-ray:
 • 25:e november -19
  Star Trek: Discovery Season Two (nordisk utgåva)
DVD Region 2:
 • 25:e november -19
  Star Trek: Discovery Season Two (nordisk utgåva)

Visa fler utgivningar ...

Aktuella träffar


Alla årets träffar »

RSS

Vi har lagt ut våra senaste nyheter och uppdateringar i RSS-format.
Vad är RSS?

Laddar... Laddar...
Facebook Twitter