Vilken avdelning:

Sortera efter:

Hjälp: Avancerad sökning

Nyheter

Superbox med Voyager

05-09-29 kl. 06:59 av Pjotr'k
Kategori(er): Quarks: DVD, VOY
Star Trek: Voyager kommer ut i en superbox. Planerad utgivning är den 28 november, rapporterar bland annat Amazon. Den ser riktigt snygg ut, även om man rätt så snabbt inser att den nog bör få sin egen hylla i DVD-hyllan! Med design som en transportör pryder den sin plats.

Chase har intervjuat LeVar Burton

05-08-09 kl. 08:59 av Pjotr'k
Kategori(er): DS9, ENT, TNG, VOY
En mycket intressant intervju ägde rum på Fandom.com i somras. Den var med LeVar Burton, som med sina flera år som skådespelare inom Star Trek (Geordi LaForge) och andra sammanhang samt som regissör av många Star Trek-avsnitt, nu kan betraktas som en omistlig del av Star Trek. Ladda ner hela intervjun som mp3-fil här nedan.

Tim Russ-nytt

05-05-20 kl. 20:37 av Pjotr'k
Kategori(er): VOY, Övrigt, Övrigt: SF
Tim Russ (Tuvok) har varit mycket aktiv på sistone. Förutom gästroller i flera serier runt årsskiftet arbetar han på två filmer. Tillsammans med sin flickvän Jedda Roskilly samt Devin Lorrance har han startat med grunderna till en tänkt science fiction- och skräckfilm vid namn Mythe.

Ytterligare en film, fast då en kortfilm, är på gång. Den heter Deja Vu och den skall innehålla skådespelare som Chase Masterson (Leeta) och Garrett Wang (Harry Kim).

EMH gästroll i "The 4400"

05-05-19 kl. 09:38 av MrsRiker
Kategori(er): VOY, Övrigt: SF
I fjärde avsnittet i andra säsongen av sci-if-serien The 4400 kommer vi att kunna se Robert Picardo, dvs Voyagers holografiske doktor, i en gästroll. Det lär väl dessvärre dröja innan vi får se det avsnittet här i Sverige, med tanke på att första säsongen av serien börjar på TV3 ikväll.

Janeways uniform

05-05-03 kl. 13:59 av MrsRiker
Kategori(er): VOY, Övrigt
Mellan den 2 och 12 maj kommer en auktion pågå på E-bay till förmån för Alzheimerförbundet i USA, en välgörenhetsorganisation som vi tidigare rapporterat ligger Kate Mulgrew, dvs Kathryn Janeway, varmt om hjärtat. Mulgrew har bidragit med objekt till auktionen genom att ge bort uniformen hon hade när hon spelade Janeway i VOY:
Mulgrew [...] has donated her entire black wool and gabardine Star Trek: Voyager uniform to the auction, including her boots

Det kommer dock inte att gå att bjuda på uniformen förrän den 5/5, så ni som är intresserade av att lägga ett bud får hålla er till tåls ett par dagar till.

DVD-förseningar

05-04-02 kl. 19:20 av Pjotr'k
Kategori(er): Filmer: 08 First Contact, Quarks: DVD, VOY
Star Trek: First Contact (specialutgåvan) och Star Trek: Voyager, säsong 7 har senarelagts till den 6 juni. Paramount har ännu ej förklarat varför.

Bilder på Tim Russ från Cityakuten

05-04-01 kl. 17:08 av Pjotr'k
Kategori(er): VOY, Övrigt
Vi har lagt upp tre bilder från insatsen av Tim Russ på Cityakuten härom veckan. Se dem här. Har ni fler bilder? Skicka dem till mig!

Grattishälsningar till Nancy

05-03-30 kl. 15:28 av Pjotr'k
Kategori(er): VOY
Ni kan nu skicka grattishälsningar till Nancy Hower som spelade Samantha Wildman i Voyager. Ni kan göra det till hennes fans hemsida ända till den 11 maj då hon fyller år.

Tim Russ i Cityakuten just nu!

05-03-28 kl. 21:16 av Pjotr'k
Kategori(er): VOY, Övrigt
Missa inte Tim Russ i Cityakuten på TV3 just nu. Han har inte synts till än, men kommer finnas med under den närmaste trekvarten!

Posters med Data och EMH

05-03-28 kl. 19:07 av Pjotr'k
Kategori(er): TNG, VOY
Robert Picardo (Doktorn) och Brent Spiner (Data) har skapat två som de säger fantastiska posters grundade på deras roller. De kan ses här men så värst fantastiska kanske de inte är. Frågorna som affischerna i varje fall ställer sig är "Riktiga män svåra att finna?" och "Är ditt problem hårdvara eller mjukvara?".

Neelix i "På heder och samvete"

05-03-11 kl. 12:07 av MrsRiker
Kategori(er): VOY, Övrigt
Torsdagen den 17:e mars klockan 20.00 kommer Ethan Phillips (dvs Neelix) att vara med i På heder och samvete som sänds på TV3. Avsnittet heter Take It Like a Man. (Tack till Aliline för tipset!!)

Robert Picardo till Sverige!

05-03-06 kl. 15:38 av Pjotr'k
Kategori(er): Aktiviteter, VOY
Ja, det är sant! Robert Picardo (Doktorn) kommer till Sverige i sommar! Dock sker detta enbart som deltagare i Cruise Treks kryssning från Baltikum, Ryssland och Sverige den 30 juni till 10 juli 2005. Huruvida han faktiskt kliver av båten när han är i Stockholm den 6 juli eller i Visby den 7 juli återstår att se. Kryssningen utgår från Köpenhamn den 30/6 och är åter i samma stad den 10/7. Tyvärr säger reglerna att trek-evenemangen enbart är öppna för passagerare, så det är inte troligt att vi får träffa Robert Picardo och andra skådespelare som är med. Att Picardo är bokad fick vi veta via hans e-postlista.

Robert Picardo och Marina Sirtis (Deanna Troi) kommer dock också till Screen Heroes i Holland den 24-25 september 2005. Något att se fram emot för er som har möjlighet att resa dit.

Phil Morris i kvällens "På heder och samvete"

05-03-03 kl. 18:36 av Pjotr'k
Kategori(er): VOY, Övrigt
I kvällens avsnitt av På heder och samvete är Phil Morris med i rollen som kommendör Koonan, om vi tolkar TV3 rätt. Kommendör Koonan är en tidigare roll från andra säsongen som nu återkommer. Morris är mer känd som kapten John Kelly i VOY-avsnittet One Small Step, en mycket bra roll.

Rättelse: TV3 är på säsong nio och ligger således ett år efter USA. Det är först i tionde säsongen som detta blir aktuellt.

Kate Mulgrew svarar fansen

05-02-28 kl. 17:27 av Pjotr'k
Kategori(er): VOY
Fans till Kate Mulgrew har ställt frågor om allt från hennes egna personliga önskningar och vilka skådespelare hon skulle vilja träffa till hur kändisskap har förändrat henne.

Kate berättar att hennes livs viktigaste tillfälle som format henne var när hennes syster Tess dog när Kate var 18 år. Hon fortsätter även med att säga att hennes motto för livet har varit något som hennes mentor Stella Adler sade till henne när Kate var liten: "Only the work will lift you up". Kanske detta förklarar varför hon bara kan vara still utan ett projekt i 24 timmar innan hon måste börja på något nytt!

Senast i forumet

DVD & Blu-ray-utgivningar

Blu-ray:
  • 2:a juni -20
    Star Trek: Short Treks (Region 1)
DVD Region 1:
  • 2:a juni -20
    Star Trek: Short Treks (Region 1)

Visa fler utgivningar ...

Aktuella träffar

Det finns inga aktuella träffar just nu.

RSS

Vi har lagt ut våra senaste nyheter och uppdateringar i RSS-format.
Vad är RSS?

Laddar... Laddar...
Facebook Twitter