Vilken avdelning:

Sortera efter:

Hjälp: Avancerad sökning

Nyheter

Paramount säger absolut nej tack

05-04-13 kl. 14:35 av Pjotr'k
Kategori(er): ENT
Tyvärr har Paramount nu bekräftat att de inte tänker ta emot pengar från tittarna för att fortsätta producera Star Trek: Enterprise eller någon annan serie för den delen. De tackar för all support för serien men säger att de "kan inte och skall inte acceptera pengar från tittare". Hela brevet från John Wentworth på Paramount till Tim Brazeal på SaveEnterprise kan läsas på StarTrek.com och den ursprungliga artikeln återfinns på SciFiWire. Brevet skall ha sänts den 15 mars, men SaveEnterprise arbetar oförtröttligt vidare. De menar att då SaveEnterprise mer är att betrakta som ett företag än som en mängd med tittare, att brevet inte skulle vara giltigt. Wentworth har i artiklar förnekat att någon på Paramount skulle vara i förhandlingar med SaveEnterprise, något som SaveEnterprise menar har varit i full gång under en längre tid. Vad som är rätsidan i denna historia lär debatteras ett tag framöver.

Samtidigt ger Stephen Hawking (som hade en liten roll som sig själv, som hologram, i TNG) nu sitt stöd för att rädda Star Trek.

Trailern inför "Bound" släppt

05-04-11 kl. 19:35 av Pjotr'k
Kategori(er): ENT
På fredag har Bound premiär i USA och UPN har nu släppt trailern till avsnittet. Sedan tidigare har vi rapporterat om att det kommer bli en tjatt med en av avsnittets gästskådespelare, Menina Fortunato, på SciFi Universe. Den äger rum på torsdag, dagen före USA-premiären, alltså.

Tjatt med Menina Fortunato

05-04-10 kl. 14:47 av Pjotr'k
Kategori(er): Aktiviteter, ENT
På torsdag kl 21, svensk tid, är det en direkttjatt med Menina Fortunato som spelar med i fredagens världspremiär på avsnittet Bound. Hon spelar där en orionsk slavflicka vid namn Maras.

Första fotona från "These Are the Voyages"

05-04-10 kl. 13:52 av MrsRiker
Kategori(er): ENT
Den amerikanska TV-tidningen TV Guide hyllar Enterprise i sitt senaste nummer och publicerar också de första officiella fotona från finalavsnittet, These Are the Voyages. Fotona, som inte är av allra bästa kvalité eftersom de är inskannade från tidningen, finns att titta på här.

Enterpriseuppdatering

05-04-07 kl. 11:04 av MrsRiker
Kategori(er): ENT
TrekToday meddelar idag att scenerna 8 och 9 som använts för att spela in Star Trek i princip sedan 1978 nu står tomma, all scenografi är nedplockad och rekvisitan borttagen. Och även om TrekUnited inte har givit upp sin kampanj för att rädda Enterprise så går insamlingen trögt. Hittills har 3 139 620 dollar och 50 cent samlats in, vilket är en ökning med bara 9 244 dollar och 24 cent sen vi senast rapporterade läget 050324, och det är långt från de 32 miljoner dollar som behövs för att finansiera en ny säsong.
Är det kanske dags att sluta hoppas nu?

ENT nominerad till Spacey-awards

05-04-06 kl. 10:09 av MrsRiker
Kategori(er): ENT
Enterprise har blivit nominerat i tre kategorier i kanadensiska Spacey Awards: bästa TV-serie, bästa manliga karaktär (Archer) och bästa kvinnliga karaktär (T'Pol). Det är tittarna som utser vinnarna genom att rösta på ovanstående kategorier plus några flera - där ENT inte är nominerade. Det är tredje året i rad som Spacey Awards delas ut och röstningen pågår fram till 050515. Man behöver inte heller vara kanadensare för att delta i rösningen, så skynda iväg och rösta på er favorit - som väl självklart är Enterprise?!?

Bilder från "Bound"

05-04-06 kl. 09:42 av MrsRiker
Kategori(er): ENT
Nu finns bilder släppta från det kommande ENT-avsnittet Bound. Så ni som inte vill vänta med att se bilder på orions kan se dem här.

Favoriterna av Enterprise-avsnitten

05-04-05 kl. 19:33 av Pjotr'k
Kategori(er): ENT
De absoluta favoriterna inom Enterprise har nu avslöjats till största delen. På tredje plats återfanns Similitude som repriserades den 25 mars. Nummer 2 bland UPN-tittarna blev The Andorian Incident och denna sändes därför i fredags. Nu på fredag kommer nummer 1 av favoriterna, men vilken denna är avslöjas först på fredag. Vi har alltså haft en från första och en från tredje säsongen. Vågar vi gissa på att det blir ett avsnitt från fjärde säsongen?

Bilder från "Demons" och "Terra Prime"

05-04-01 kl. 22:41 av Pjotr'k
Kategori(er): ENT
Star Trek UK har tillgång till bilder från avsnitten Demons (se dem här) och Terra Prime (se dem här). Vi har lagt in vissa av bilderna i vår bilddatabas (Demons och Terra Prime). Alla bilderna är dock inte från avsnitten utan från inspelningen och bakom scenen.

Första recensionen av Enterprise, säsong 1 på DVD

05-04-01 kl. 08:53 av Pjotr'k
Kategori(er): ENT, Quarks: DVD
Enterprise är på väg ut på marknaden till början av maj, och The Digital Bits har fått tag på en kopia och ger blandad kritik på både innehåll och framförande.

Bild från "Demons"

05-03-31 kl. 17:01 av Pjotr'k
Kategori(er): ENT
Den amerikanska TV Guide har visat en bild från ett av de sista Enterprise-avsnitten, Demons. Bilden kan ses här.

Förhandsboka Enterprise

05-03-26 kl. 10:26 av MrsRiker
Kategori(er): ENT, Quarks: DVD
Det går nu att förhandsboka Enterprise säsong 1 på DVD-box på Discshop. Priset är satt till 899 kronor och releasedatum är 25 maj.

(Tack till G'Brr för tipset)

Blygsam Enterpriseuppdatering

05-03-24 kl. 08:29 av MrsRiker
Kategori(er): ENT
För er som undrar vad som händer och sker med Enterprise kan vi bara meddela att det har varit väldigt tyst på den fronten på sistone. Inga nya rykten, inga positiva besked om att serien räddats. Men vi håller vårt vakande öga öppet och återkommer självklart om det dyker upp något.

Tills vidare kanske det är av intresse att veta att insamlingen nu uppgår till 3 130 376 dollar och 26 cent, en summa som sakta men säkert fortsätter att öka.

Synopsis för "These are the Voyages..."

05-03-24 kl. 07:55 av MrsRiker
Kategori(er): ENT
UPN har nu släppt ett officiellt synopsis för sista avsnittet av Enterprise. Ni kan läsa mer om det på vår avsnittssida för These are the Voyages.

Senast i forumet

DVD & Blu-ray-utgivningar

Blu-ray:
 • 21:a oktober -19
  Star Trek: Picard Movie & TV Collection
 • 21:a oktober -19
  Star Trek - Picard Movie & TV Collection
 • 18:e november -19
  Star Trek: Discovery Season Two (UK version)
DVD Region 2:
 • 18:e november -19
  Star Trek: Discovery Season Two (UK version)
Blu-ray:
 • 25:e november -19
  Star Trek: Discovery Season Two (nordisk utgåva)
DVD Region 2:
 • 25:e november -19
  Star Trek: Discovery Season Two (nordisk utgåva)

Visa fler utgivningar ...

Aktuella träffar


Alla årets träffar »

RSS

Vi har lagt ut våra senaste nyheter och uppdateringar i RSS-format.
Vad är RSS?

Laddar... Laddar...
Facebook Twitter