Vilken avdelning:

Sortera efter:

Hjälp: Avancerad sökning

Nyheter

Både Star Wars och Star Trek tar en paus

05-04-26 kl. 17:34 av Pjotr'k
Kategori(er): Allmänt om Star Trek, Övrigt: Star Wars

Flera tidningar och webbplatser funderar nu över det faktum att både Star Wars och Star Trek tar en paus i producerandet efter många års produktion. Fansen verkar vilja skapa sina egna produktioner i avvaktan på någon fortsättning. Några av dessa är inom Star Trek New Voyages och Hidden Frontier och inom Star Wars Revelations. Den sistnämnda prisas högt av bl.a. CNET.

 

Los Angeles Times konstaterar att bokutgivandet inom båda genrerna fortsätter i oförtröttlig takt trots TV- och bio-uppehållet.

 

Under tiden finns faktiskt planer på fortsättningar för båda genrerna. George Lucas, som vi tidigare berättat om, har ju planer på två TV-serier inom Star Wars (även USA Today rapporterar nu om det). Sedan har vi ju planerna på Star Treks 11:e film (slå det, Lucas!) med en något yngre besättning. Skall detta kanske locka yngre tittare?

 

Man kan också jämföra fansen med varandra. Att Star Wars-fans väntar i timmar och i bland dagar på att få en biljett till premiären av Star Wars: Episod III är kanske inte något att rynka näsan åt. Trekkers har ju å sin sida kämpat sig blodiga för att försöka rädda Enterprise. I detta engagemang är Star Wars- och Star Trek-fans eniga.


Två Star Wars-serier planeras

05-04-25 kl. 17:50 av Pjotr'k
Kategori(er): Övrigt: Star Wars

Enligt Web.de planerar George Lucas att skapa två tv-serier inom Star Wars. De skall inte vara som Star Trek, menar han, och avvisar alla likheter. Det var till fans på en kongress i Indianapolis, USA, i helgen som han avslöjade planeringen. Och med denna nyhet är vi snabbare än Starwars.nu, men de tipsas nu! :)

 

Får vi också rekommendera, alla Star Wars-fanatiker bland oss trekkers, ett besök till Starwars.nu som är en mycket bra databas för Star Wars-relaterade frågor.


Laddar... Laddar...
Facebook Twitter