Vilken avdelning:

Sortera efter:

Hjälp: Avancerad sökning

Discovery

Varning! Denna sida kan innehålla spoilers.

Hugh Culber

Hugh Culber

Hugh Culber, örlogskapten och läkare i det medicinska teamet ombord USS Discovery omkring år 2256. (The Butcher's Knife Cares Not for the Lamb's Cry)

 

Familj

Han lever tillsammans med sin partner, Paul Stamets, ombord skeppet. (Choose Your Pain)

 

Död

År 2256 efter att ha undersökt Ash Tyler, på dennes uppmaning, blev han övertygad om att Ash Tyler inte var den han sade sig vara. Under ett försök att avstyra Tyler att åka på ett uteuppdrag, dödade Tyler honom genom att bryta nacken av honom. (Despite yourself)

 

Vidare händelser

Efter döden fastnade Culbers själ, i brist på bättre kunskap om företeelsen, i det myceliska nätverket. Han blev där en giftig närvaro i nätverket och attackerades därför av de för nätverket naturliga jah'sepperna i deras försök att återanvända allt som kommer till nätverket. Till sist, i ett gemensamt arbete mellan en jah'sepp och Discoverys besättning, lyckades de återskapa Culber till människa igen (Saints of Imperfection). 

 

Culbers försök att återintegreras i besättningen visade sig initialt som mycket svåra, där han hade svårt att få känslor och minnen att kopplas ihop, något som för honom och andra var ett bevis på att DNA-återställning inte i sig för tillbaka allt i en människa. (If Memory Serves)

Text markerad med denna färg är ej kanon
Laddar... Laddar...
Facebook Twitter