Vilken avdelning:

Sortera efter:

Hjälp: Avancerad sökning

Discovery

Varning! Denna sida kan innehålla spoilers.

Philippa Georgiou

Philippa Georgiou

Philippa Georgiou, befälhavare ombord USS Shenzhou.

 

Karriär

Fram till år 2256 tjänade kommendör Philippa Georgiou som befälhavare på stjärnskeppet USS Shenzhou

 

Karaktär

Georgiou har en avslappnad attityd ombord sitt skepp, men är inte sen med att kräva disciplin av sina officerare, oavsett. På bryggan ombord USS Shenzhou fanns det ofta en sarkasm och öppenhjärtlig humor mellan bryggans personal, om vilket Georgiou sade att "sarkasm är inte nödvändig, men jag gillar det". 

 

Alternativ verklighet

I den alternativa tidslinjen mer känd som spegeluniversat hade Philippa Georgiou år 2256 avancerat till posten som kejsare över Terranimperiet. (The Wolf Inside)

 

Hon förs till sist över till vårt universum där hon återupptar vårt universums Georgious plats, men värvas av Section 31 (Point of Light). 

 

Guardian of Forevers mänskliga gränssnitt läser nyheten om Kejsare Philippa Georgious smärtsamma bortgång. (Terra Firma, del 1)

År 3189, efter att ha följt med USS Discovery 930 år in i framtiden, drabbas Georgiou av stora fysiska problem vilket hotade att döda henne. Med hjälp av av Guardian of Forever förflyttades hon till en tid och plats där det var säkrare för henne att klara sig. (Terra Firma, del 2)

Text markerad med denna färg är ej kanon

Utmärkelser: Georgiou var en av fem kommendörer som år 2256 listades som de mest hyllade och erkända kommendörerna genom tiderna. (Choose Your Pain)

 

Status: Förflyttad från år 3189 till en okänd tid av Guardian of Forever (Terra Firma, del 2)

 

Spelas av: Michelle Yeoh

Laddar... Laddar...
Facebook Twitter