Vilken avdelning:

Sortera efter:

Hjälp: Avancerad sökning

Enterprise

Charles Tucker III

Charles Tucker III

Charles Tucker III, kallad Trip av sina kollegor, är en av Archers gamla vänner och känd som en begåvad omloppsingenjör. Trip är en charmerande sydstatsbo med en annorlunda humor som alltid är ute på jakt efter nästa stora äventyr. Smeknamnet "Trip", en förkortning av "Triple", kommer från att han är den tredje generationen i sin familj som heter Charles.

 

Karriär (-2155)

Trip och Archer har varit vänner i över 8 år och träffades när Archer höll på med NX-testprogrammet. Trip var då en kapten på kommendör Jefferies ingenjörsteam. Trip och Archer gick ihop med kommendör A.G. Robinson för att övertyga stjärnflottan och de vulcanska rådgivarna att behålla NX programmet. Även då de använde ovanliga metoder så lyckades de till slut. (First Flight)

 

Trip blev den första gravida mannen. När han var på uppdrag hos xyrillians så träffade han den xyrilliska kvinnan Ah'len som under en ritual gör Trip gravid. Under den korta period som Trip var gravid så råkar han ut för alla de vanliga hormoniska ändringarna, såsom humörsvängningar och ökad aptit. Till slut så lokaliserar Enterprise xyrillianerna igen och lyckas föra över embryot till dem. (Unexpected)

 

När skeppet blev attackerat av en okänd ras så började han och Reed att uppgradera skeppets vapen. De byggde några faskanoner från grunden medan skeppet var i rymden. Detta gjorde de på några dagar, det skulle ha tagit åtminstone 1 vecka för vapenteamet på Jupiterstationen. (Silent Enemy)

 

Efter år 2155

Efter att ha dött i en explosion ombord Enterprise, visar det sig att döden varit iscensatt. Tucker fortsätter att arbeta för stjärnflottan, men på hemliga uppdrag. (Last Full Measure, The Good That Men Do)

Text markerad med denna färg är ej kanon

Rank: Örlogskapten

Befattning: Maskinchef

 

Födelseort: Nordamerika, Jorden

Syskon: Systern Elizabeth Tucker och antagligen en bror

 

Spelas av: Connor Trinneer

 

Bilder på Charles 'Trip' Tucker, III

Laddar... Laddar...
Facebook Twitter