Vilken avdelning:

Sortera efter:

Hjälp: Avancerad sökning

Enterprise

Kiaphet Amman'sor

Kiaphet Amman'sor

Kiaphet Amman'sor var en av de stående rådsmedlemmarna i det xindiska rådet och representerade de xindiska vattenvarelserna. Som medlem av Ibyxdynastin utövar hon ett stort inflytande inom sin egen art såväl inom det xindiska rådet. Hennes lugn, som dessutom kännetecknar hela hennes art, hjälpte till att stävja många av de hetlevrade diskussioner som ofta uppstod i rådet och lugnet medförde dessutom att hon inte var snabb på att ta beslut, något som gynnade processen vid beslut där det krävdes fullständig enhet.

 

Amman'sor var negativ till att skapa vapen som skulle förinta mänskligheten men det var slutligen väktarna som övertygade henne att människorna var ett hot då de förevisade manipulerade bevis som underlag för tesen att mänskligheten hade förstört deras andra hemplanet. (The Council)

 

Till slut var det hon och den andra rådsmedlemmen från deras art som gav nödvändig hjälp till Archer så att denne kunde stoppa det supervapen som insektoiderna och reptiloiderna skickat mot Jorden. (Countdown)

 

Avsnitt:

Text markerad med denna färg är ej kanon
Laddar... Laddar...
Facebook Twitter