Vilken avdelning:

Sortera efter:

Hjälp: Avancerad sökning

Enterprise

Travis Mayweather

Travis Mayweather

Travis växte upp på lastskeppet ECS Horizon, som åkte mellan Draylax och Vega kolonin. Han är den enda så kallade "space boomern"Enterprise. Hans uppfostran gör honom till en begåvad pilot med en enastående instinkt för att färdas i rymden.

 

Ett av Travis favoritställen på ett rymdskeppet är något han kallar för "sweet spot", en plats där gravitationen är noll och man kan sväva fritt. När han växte upp så gillade han att sova i nollgravitation, hans beskrivning av denna upplevelse är "just like being back in the womb.".

På Horizon så hade hans far alltid gravitationen på 0.8 för att han gillade att ha lite språng i stegen.

 

Hans familj skeppar dilithium malm mellan Draylax och Vega kolonin med lastskeppet Horizon, ett J-klass lastskepp som endast klarar warp 1.8. I denna hastighet så tar det lång tid att färdas mellan olika hamnar vilket gör att besättningen har mycket fritid. Genom att resa på detta sätt så har Travis haft möjligheten att besöka flera olika platser, som Trillius Prime, Teneebian månarna och Draylax med sina unikt utrustade kvinnor. (Broken Bow)

 

Som en medlem i Starfleet så har Travis fått göra många unika saker. Han var en av de första människorna som gick på en komet, han har besökt Terra Nova, en av de första kolonierna som föll i glömska, han var även den första människan som styrde ett skepp i warp 5.

 

Under 2153 fick Travis meddelandet att hans far hade dött. Han fick möjlighet att besöka skeppet då Enterprise ska utforska en planet i närheten. Vid besöket så välkomnade hans mor, Rianna, honom med öppna armar, men hans bror var en aning fientligt inställd, vilket ökade spänningen mellan de två.

Som den nyligen befordrade kaptenen av skeppet så kände sig Paul förolämpad då Travis försökte uppgradera skeppets system.

En attack från rymdpirater gjorde att bröderna var tvungna att samarbeta för att köra bort piraterna, vilket gjorde att de kom varandra närmare. (Horizon)

Text markerad med denna färg är ej kanon

Rank: Fänrik

Befattning: Rorsman

 

Födelseår: 2126

Födelseort: Skeppet ECS Horizon, mellan Draylax och Vega Colony

Familj: Fadern dog 2153, modern heter Rianna och brodern heter Paul

 

Spelas av: Anthony Montgomery

 

Bilder på Travis Mayweather

 

Diskutera: Travis

Laddar... Laddar...
Facebook Twitter