Vilken avdelning:

Sortera efter:

Hjälp: Avancerad sökning

Enterprise

Elizabeth Cutler

Elizabeth Cutler

Elizabeth Cutler arbetade som exobiolog på Enterprise NX-01 och specialiserade sig inom entomologi.

 

I början av 2151 då Enterprise började sin resa så blev hon infekterad av en hallucinogen när hon följde med på ett uppdrag till en planet som liknade Jorden. Denna planet döptes senare till Archer IV. (Strange New World)

 

När hon under 2151 började träna med dr Phlox för att bli en vikarierande läkare, så blev hon romantiskt intresserad av sin lärare. Hon följde ofta med Phlox på filmkvällar, ställde frågor om hans privatliv och hittade ofta ursäkter för att kunna vara nära honom.

 

Senare samma år då hon började sin träning som läkare under Phlox, så följde hon med Phlox till Valakis för att försöka bota valakerna, en av raserna på planeten.

Under detta uppdrag så konfronterade Phlox henne om hennes romantiska närmanden och förklarade att han redan var gift och då även med flera fruar, som är seden på hans hemvärld. Phlox blev förvånad när hon inte såg detta som ett problem och ändå ville fortsätta sin vänskap med honom. (Dear Doctor)

 

Hon hjälpte till med att få Phlox i sin årliga dvala medans resten av besättningen hade landpermission på Risa. Medan Phlox var i dvala så tog hon över rollen som chefsläkare. Redan nästa dag när hon fick ta hand om den skadade Travis Mayweather, så var hon tvungen att väcka Phlox då hon inte hade rätt kunskaper för att hjälpa Mayweather. (Two Days and Two Nights)

Text markerad med denna färg är ej kanon

Spelades av: Kellie Waymire (1967-2003)

 

031118: Kellie Waymire är död

Laddar... Laddar...
Facebook Twitter