Vilken avdelning:

Sortera efter:

Hjälp: Avancerad sökning

Filmer

Keenser

keenser.jpgKeenser var en utomjordisk officer i Stjärnflottan.

 

År 2258 i den alternativa verkligheten arbetade Keenser med Montgomery Scott i en automatiserad federationsutpost på planeten Delta Vega. Han var Scotts enda sällskap i månader innan Spock och James T. Kirk kom dit.

 

Scott förringade ofta och läxade upp Keenser, särskilt när det gäller Keensers tendens att klättra upp på saker och det faktum att hans art kräver väldigt lite mat. Det var tydligt att de var förtjusta i varandra men Keenser i synnerhet, var ledsen när Scott transporteras med Kirk till USS Enterprise.

 

Efter att Enterprise framgångsrikt besegrat Nero och Narada anslöt Keenser till Enterprise besättning som ingenjör under  Montgomery Scott. (Star Trek)

 

Ett år senare lämnade Keenser Enterprise tillsammans med Scotty när han lämnade in sin avskedsansökan. Scottykeenser_stid.jpg hade invändningar mot att inte få undersöka de topphemliga fotontorpeder som skulle tas ombord och användas för dödandet av förrädaren och massmördaren John Harrison.

 

Medan Keenser satt tillsammans med Scotty på en bar i San Francisco fick de ett samtal från Kirk som hade arresterat Harrison istället och fått koordinaterna från honom. Keenser tittade menande på Scotty och insisterade på att han skulle undersöka koordinaterna.

 

Nästan ett år senare återupptog Keenser sina uppgifter på Enterprise som inlett sitt första femåriga uppdrag. (Into Darkness)

Informationen om denna karaktär kommer från två eller flera serier och/eller filmer.
Text markerad med denna färg är ej kanon

Art: [Keenser]

 

Spelas av: Deep Roy

Laddar... Laddar...
Facebook Twitter