Vilken avdelning:

Sortera efter:

Hjälp: Avancerad sökning

Voyager

Naomi Wildman

Naomi Wildman
Naomi var det första barnet som föddes ombord USS Voyager efter att ha blivit förd till Deltakvadranten. Hennes faders namn är Greskrendtregk, men då han stannade kvar vid rymdstationen DS9 då Voyager försvann så har Naomi växt upp utan att känna honom. Naomi föddes under underliga omständigheter. År 2372 födde Samantha Wildman sitt barn samtidigt som Voyager stötte på en splittring i rums- och rymdtiden och där skapades en exakt kopia av skeppet och dess besättning. På grund av att barnets Ktarianska fysiologi uppstod det komplikationer under födseln och barnet dog. Fast vid den dubbla Voyager överlevde barnet och då den dubbla Voyager var dömd beordrade kommendören Janeway fänrik Harry Kim, vars kopia hade dött, att ta med den friska barnet och ta sig till det dubbla skeppet. (Deadlock)

Hennes Ktarianska fysiologi orsakade att hon växte upp ganska snabbt. Vid två års ålder liknade hon mera ett fyrårigt mänskligt barn. Naomi fick snabbt vänner med många av de äldre av Voyager besättningen, speciellt med Neelix. Neelix brukade ofta komma och berätta godnattsagor för henne och ta hand om henne, då hennes mamma inte kunde. Seven of Nine kom att bli en förebild för Naomi. Naomi blev också god vän till Borgbarnen som levde ombord Voyager under ett år innan de återförenades med deras familjer.

I en alternativ tidslinje hjälpte Naomi Wildman, år 2394, Chakotay och Janeway förstå sin situation där Voyager har splittrats i olika tidszoner genom avancerade instrument som hon och Icheb utvecklat i Voyagers astronomiska laboratorium. (Shattered)
Text markerad med denna färg är ej kanon
Föräldrar: Samantha Wildman, Greskrendtregk
Art: Halv människa och halv Ktarian
Favorit holodeck program: ”The Adventures of Flotter.” (Once Upon a Time)

Spelas av: Brooke Ashely Stephens

Diskutera: Naomi Wildman
Laddar... Laddar...
Facebook Twitter