Vilken avdelning:

Sortera efter:

Hjälp: Avancerad sökning

Voyager

Braxton

Braxton

Braxton, kommendör och officer inom Federationens stjärnflotta på 2800-talet. Han tjänstgjorde inom underorganisationen Temporal integrity commission som befälhavare över först UST Aeon och senare USS Relativity.

 

Sols förstörelse

På 2800-talet, i en sedermera borttagen tidslinje, förstördes hela stjärnsystemet Sol med alla planeter, inkluderat Jorden och Mars. Braxton färdades då tillbaka i tiden till år 2373 med tidsskeppet Aeon då han ansåg att det var USS Voyagers fel. Han sökte upp USS Voyager och försökte förstöra det i sin helhet, i ett desperat försök att rädda Jorden, men hans ageranden tillsammans med USS Voyagares motageranden ledde till att Braxton strandades 30 år på 1900-talet och att USS Voyager strandades i slutet av 1900-talet. År 1996 lyckades slutligen kommendör Braxton från en annan tidslinje lokalisera den tidigare Braxton tillsammans med USS Voyager och föra dem tillbaka till sina respektive tidsramar. Tidslinjen där Sol förstördes fanns nu inte längre kvar. (Future's end, del 1-2)

 

Voyagers förstörelse

Braxton, nu befälhavare över tidsskeppet Relativity, rekryterar Seven of Nine för att stoppa den totala förstörelsen av USS Voyager som ägde rum år 2375. Hon gör sammanlagt 5 tidshopp och upptäcker i sin undersökning att det är Braxton av en senare årgång som saboterat skeppet och orsakat dess undergång. Båda Braxton tillsammans med ytterligare en Braxton, omhändertogs och reintegrerades innan rättegången. Tidslinjen där USS Voyager förstördes fanns nu inte längre kvar. (Relativity)

Text markerad med denna färg är ej kanon

Spelas av: Allan G Royal, Bruce McGill

Laddar... Laddar...
Facebook Twitter