Vilken avdelning:

Sortera efter:

Hjälp: Avancerad sökning

Voyager

Kellin

Kellin

Kellin var en Ramuransk spårare som hade till uppgift att spåra upp och återföra de som försökte lämna sin hemvärld Ramura.

 

År 2374 bordade hon i hemlighet USS Voyager när hon var rymlingen Reskat på spåren. När hon upptäcktes samarbetade hon med Voyagers besättning för att gripa honom och blev under tiden kär i Chakotay. Som ett resultat av detta återvände hon senare till Voyager för att söka asyl.

 

Hennes skepp blev svårt skadat i en strid med en annan spårare men hon lyckades strålade sig ombord på Voyager. Ingen ombord på Voyager mindes henne dock beroende på de feromoner som produceras av hennes art. Kellin presenterade bevis för sitt tidigare besök och över tiden fick Chakotay tillbaka sina känslor för henne igen.

 

Samtidigt fortsatte Voyager att jagas av spårare med uppsåt att hämta tillbaka Kellin. Även fast Kellin hjälpte Voyager att avvärja en attack lyckades spåraren Curneth ta sig ombord oupptäckt under striden. När Kellin väl insåg att han var ombord hade han manövrerat sig i läge för att radera hennes minnen med hjälp av en neurolytisk sändare.

 

När hennes minnen av Voyager bleknat bad Kellin Chakotay att berätta för henne om deras tid tillsammans, precis som hon gjort för honom tidigare. När Kellin återfått medvetandet och Chakotay berättat sin historia kunde hon inte se sig själv som personen han beskrev, att hon skulle bryta mot en av deras samhälles strängaste regler och hon valde att återvända till Ramura med Curneth. (Unforgottable)

Text markerad med denna färg är ej kanon

Art: Ramuran

 

Spelas av: Virginia Madsen

Laddar... Laddar...
Facebook Twitter