Gå till innehåll

Star Trek Into Darkness i rubrikerna 12 maj


Nyhet

Rekommenderade inlägg

  • Det utannonserades redan 2012 att Joesph Gatt hade en roll i Into Darkness. Men hans rollfigur Gatt-2000 har det inte funnits mycket information om. Tills nu. I en intervju med Trekmovie.com berättar Gatt om hur han fick rollen, vem han spelar och om han ska dyka upp på konvent framgent. Läs det här. Intervjun spoilar inte särskilt mycket eftersom Gatts roll är relativt liten. Det är faktiskt nästan bäst att veta lite om hans rollfigur, för annars är risken stor att man missar honom när man ser filmen!
  • JJ Abrams och George Takei lajvchattade med Facebook häromdagen. Hela chatten filmades och sändes också lajv. Nu kan du se allting på nytt här. Antagligen är den spoilerfri, eftersom Into Darkness inte har visats i USA ännu.
  • Into Darkness dedikeras till amerikanska veteraner som har varit aktiva efter terrordådet den elfte september 2001. Det framkommer om du sitter kvar och ser alla eftertexterna. Trekmovie berättar att flera av Stjärnflottemedlemmarna i en av filmens scener faktiskt är riktiga veteraner. De som håller upp Federationsflaggan och sedan viker ihop den har alla tjänstgjort i den amerikanska armén. Viss spoilervarning utropas för den som läser originalartikeln.
  • Into Darkness-skådespelarna besöker nu mängder av amerikanska talkshows. Bland annat var Benedict Cumberbatch gäst hos David Letterman i torsdags. Intervjun är spoilerfri, även om Letterman försöker få Cumberbatch att berätta mer om John Harrison. Se det nedan och imponeras av Benedicts förmåga att sparka ner motspelare:

 

http://www.youtube.com/watch?v=xHzMJvpvYG0

 

[ Till originalnyheten ]

Länk till kommentar
Dela på andra webbplatser

Var med i konversationen

Du kan skriva ett inlägg nu och registrera dig senare. Om du har ett konto, logga in nu för att skriva inlägg med ditt konto.

Gäst
Svara i detta ämne...

×   Inklistrad som formaterad text.   Klistra in som klartext istället

  Only 75 emoji are allowed.

×   Din länk har automatiskt bäddats in.   Visa som länk istället

×   Ditt tidigare innehåll har återställts.   Rensa editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Skapa nytt...