Jump to content

Star Trek XI - 155 dagar kvar *spoiler*


Nyhet
 Share

Recommended Posts

star_trek_xi_superliten.jpgNedräkningen fortsätter till filmen Star Trek, som har premiär i maj 2009.

  • J.J. Abrams berättar i en intervju för Sky Movies att den svåraste rollen att tillsätta var James T. Kirks, då William Shatner hade fört med sig så mycket karaktär in i den rollen: självsäkerhet, hjärna, snabb reaktionsförmåga och en god humor. Abrams menar att filmen i mycket vilar på Spocks och Kirks framställning, men att skådespelarna Quinto och Pine verkligen har levt upp till dessa krav. (+)
  • William Shatner säger till IGN TV att han inte har några särskilda känslor kopplade till att det nu är en ny skådespelare på "hans plats", så att säga, men att han ser fram emot att få se filmen. När reportern nämner att Chris Pine (Kirk) i en tidigare roll har spelat en vettvilling och galning så svarar Shatner att det låter precis som rätt man för rollen... (+)
  • Karl Urban har videointervjuats av 3news och nämner att budgeten (som enligt flera källor är på 1,1 miljarder SEK) är enorm och att filmen kommer att bli helt underbar. Självklart skall han säga sådant, då han marknadsför filmen, men det känns ju ändå skönt att höra. Han berättar även om det högtidliga ögonblicket när han fick se Nimoy komma in och för första gången på 17 år sminkas till Spock. (+)
  • David Torres på Gearlive har, som en god "nitpickande" trekker, reagerat på att James T. Kirk kör bil i trailern för den nya filmen, då kanon tydligt har fastställt att han inte kan köra bil. I avsnittet A Piece of the Action säger Kirk att han aldrig lärt sig köra bild, och det märks också då bilen han kör hackar fram. (+)

[ Till originalnyheten ]

Link to comment
Share on other sites

 Share

×
×
  • Create New...