Jump to content

Star Trek i rubrikerna - 15 januari 2009


Nyhet

Recommended Posts

  • Trekkern Barack Obamas första utlandsbesök som tillträdd president blir hos den kanadensiska premiärministern Stephen Harper, som också råkar vara trekker, en hängiven sådan särskilt under sina ungdomsår, berättar GeekDad i sin blogg. (+)
  • ENI har intervjuat Rob Caves, producenten till Star Trek The Helena Chronicles, Star Trek Odyssey och Star Trek Federation One: "Jag vet inte om vi egentligen uppfann någonting. Det vore kul att tänka så, men vi tog verkligen bara en möjlighet med de resurser som fanns tillgängliga - en kamera, en grön skärm och några vänner och gick sedan dit vägen ledde oss. Det var mycket arbete och oerhört roligt. Att så många produktioner har sprungit upp är troligen en effekt av vårt arbete, men det talar mer om Treks generella förmåga att inkludera och att uppmuntra deltagande i en positiv framtidsbild. Allt vi gjorde var att visa att det kunde göras." (+)
  • Robert Picardo berättar för TVGuide.com om sina Stargate-minnen, i samband med de avslutande avsnitten av Stargate Atlantis. Han förstår att fans oftare sammanknippar honom med rollen som Doktorn i Star Trek: Voyager, men i övrigt talar han bl.a. om övergången från Samantha Carter's karaktär till Woolsey som ledare över Atlantisexpeditionen. (+)

[ Till originalnyheten ]

Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Create New...