Jump to content

George Taki om Clone Wars, Heroes och Star Trek


Nyhet
 Share

Recommended Posts

BildGeorge Takei, som spelade Hikaru Sulu i Star Trek: Originalserien och flera av filmerna, har intervjuats av ComicBookResources och han menar att han inte har bytt skepp genom att nu göra rösten till general Lok Durd i den tecknade TV-serien Star Wars: The Clone Wars (som just nu sänds på TV400). Skillnaden mellan att spela in Star Trek: Den animerade serien och Star Wars var tydlig för Takei, då den animerade serien spelades in genom att skådespelarna fick komma in en och en och göra sina röstinspelningar. I Star Wars var alla skådespelarna på scen samtidigt och kunde interagera mycket lättare. Mycket kan detta bero på ändrade möjligheter sedan 1970-talet för studiorna att använda sig av samtliga skådespelare på en och samma gång.

Om Star Trek-filmen: John Chu som spelar Sulu är ett mycket bra val, menar Takei, då han har sett honom agera i flera pjäser tidigare. Takei ser fram emot att få se filmen och har pratat mycket med J J Abrams om rolltillsättningen av Sulus roll.

Utöver detta så berättar han vilken som var hans favoritfilm i Star Trek, om Star Trek-referenser i TV-serien Heroes och om hur han upplevde kontakten med Ricardo Montalban, som gick bort nyligen.

Källa

[ Till originalnyheten ]

Edited by Nyhet
Link to comment
Share on other sites

 Share

×
×
  • Create New...