Jump to content

Nytt om Star Trek-alumner


Nyhet

Recommended Posts

Vi har här samlat ett gäng nyheter om olika Star Trek-skådespelare, så håll till godo!

  • Armin Shimerman, som spelade Quark, är känd för sina Shakespeare-roller och blev så tagen av en uppsättning av Conor McPhersons "The Seafarer" (Sjöfararen) på Broadway och ringde upp sin agent med den udda önskningen att få spela i en sådan produktionen. Det tog ett drygt år för agenten att hitta rätt och nu har han en roll i denna teaterpjäs, i San Diego. Härligt att se att teaterskådespelandet är så vanligt i Star Trek-sammanhang! (+)
  • Zachary Quinto, Sylar, förlåt, Spock i Star Trek blir än mer romantisk om han får rollen i den kanadensiska independent-filmen Whirlgig. Filmen är en romantisk komedi om en man som, i ett försök att finna vägen till en äldre kvinnas hjärta, blir vän med hennes son. (+)
  • Jennifer Morrison (Kirks mamma i Star Trek) pratar med E!online om hennes avslut i TV-serien House och hon är inte helt säker på om detta är det sista man får se av henne i serien. Vi får väl hoppas att det inte är det sista vi ser... (+)
  • Zoe Saldana (Uhura) säger för ComingSoon.net att hennes roll i decemberfilmen Avatar, som Neytiri, var den största utmaningen för henne i hennes skådespelarkarriär. Förutom att ha tränat sin kropp för rollen i flera månader var hon tvungen att mentalt ändra synen på sig själv, då hon spelar en karaktär som är utomjording och har ett helt annat synsätt på saker och ting. en underbar upplevelse, avslutar hon med att säga. (+)
  • Faran Tahir (kommendör Robau) är inte missnöjd över att hans karaktär i filmen bara fick 10 minuter, för "det var [riktigt] bra tio minuter". Han växte upp med Star Trek och var verkligen glad över att få vara med i Star Trek-filmen. Han säger att dörren inte är stängd från hans sida om att vara med i Iron Man 3, men bekräftar eller förnekar inga rykten utöver detta. (+)

[ Till originalnyheten ]

Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Create New...