Jump to content

Star Trek i rubrikerna - 8 december 2009


Nyhet
 Share

Recommended Posts

I denna veckas sammanfattning av småhändelser med Star Trek-anknytning hittar vi Oscarsförhoppning för Kate Mulgrew, en förhandstitt av veckans serietidning om cardassierna och lite tips om hur man kan twittra på klingonska. Håll till godo med länkarna som ni hittar efter varje rads nyhet.

  • Brian Bonsall, som spelade Alexander Rozhenko (Worfs son) i säsong 5-7 av Star Trek: The Next Generation, har fällts för flera misshandelsfall genom åren. Nu har han anhållits en gång till. Så långt från den unge Alexander, eller hur? (+)
  • Denna vecka kommer serietidningen Alien Spotlight II: Cardassians ut och TrekMovie har fått tag på en 5-sidors förhandsvisning av tidningen. Håll till godo! (+)
  • Scott Bakula (Jonathan Archer) var överraskad och smickrad av att hans karaktär nämndes i den senaste Star Trek-filmen och hoppas få en chans att hinna före William Shatner till nästa film. (+)
  • Använder du Twitter? Då kanske du vill twittra på klingonska? Skriv in din fras (på engelska) på Tweet in klingon så skickas du vidare till ditt twitterkonto och statusen uppdateras! Allt är en del av Cryptic Studios satsning inför spelet Star Trek: Online som har premiär i februari. (+)
  • Kortfilmen The Response, där Kate Mulgrew spelar en militärdomare i Guantanamo, har hamnat på listan över semifinalister inför Oscarsutdelningen i början av 2010. (+)

[ Till originalnyheten ]

Edited by Nyhet
Link to comment
Share on other sites

 Share

×
×
  • Create New...