Jump to content

Star Trek 12 börjar troligen filmas tidigt 2012


Nyhet
 Share

Recommended Posts

Tidigt nästa år i januari börjar Star Trek 12 filmas, säger manusförfattarna Alex Kurtzman och Roberto Orci på Comic Con till Cinepremiere.com.

De vågar dock inte lova något, och säger att varje gång vi säger ett datum så ändras det, men att inspelningen startar snart är dock klart, enligt dem.

Detta betyder dock att inspelningen är minst sex månader försenad jämfört med vad som har sagts tidigare under 2010 och 2011. Paramount har emellertid inte ännu ändrat det amerikanska premiärdatumet 29 juni 2012, men mycket tyder på att bolaget kommer att göra det snart.

Orci och Kurtzman säger också att de använder idéer som de ville ha haft med i Star Trek (2009), men som de inte tog med och att berättelsen är "amazing".

Den tredje manusförfattaren Damon Lindelof, upphovsmannen till Lost, berättar att en anledning till förseningen är att de ställer höga krav.

- Vi kommer inte vara nöjda med "det här är bra".

Han jämför arbetet med nästa film med Batmanuppföljaren The Dark Knight som de flesta kritiker och biobesökare tyckte var bättre än Batman Returns.

Det är vår utmaning, vi måste göra en bättre film.

Källa

[ Till originalnyheten ]

Edited by Nyhet
Link to comment
Share on other sites

 Share

×
×
  • Create New...