Jump to content
Sign in to follow this  
Nyhet

Nästa film kan komma att spelas in i Hawaii

Recommended Posts

I slutet av sommaren besökte medarbetare inom Star Trek 12-produktionen Hawaii. Uppdraget var att leta efter inspelningsplatser till filmen, skriver Honolulu Star Advertiser.

Enligt tidningen besökte de öarna Oahu (där Honolulu ligger), Kauai och the Big Island (också känd som Hawaii).

- Filmmakarna var intresserade av att filma här. Det var vid ett mycket tidigt skede. De var inte färdiga, och arbetet pågick med manuset. Samtidigt blev alla euforiska av det, trots att det var ett utforskningsprojekt, säger Walea Constantinau, som arbetar med att tillåta filminspelningar i delstaten Hawaii.

Vad platserna skulle kunna representera för planeter och miljöer i filmen var hemligt. Men som Star Trek Databas rapporterade om i förra veckan talas det om att det ska vara en djungelplanet. Att Hawaii är en plats som intresserar JJ Abrams och company är inte oväntat. Serien Lost, som han skapade tillsammans med Damon Lindelof, spelades in i Hawaii. Just nu filmas även den nya versionen av polisserien Hawaii Five-0 i delstaten. Bakom serien står Star Trek-manusförfattarna Alex Kurtzman och Roberto Orci.Källa[ Till originalnyheten ]

Share this post


Link to post
Share on other sites
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...