Jump to content

Trekker-bibliotekarie vann priset för Årets nytänkare


Nyhet
 Share

Recommended Posts

Årets nytänkarpris, instiftat av företaget Axiell, går i år till Elin Nord, en bibliotekarie i Göteborg och samtidigt hängiven trekker för sitt arbete med att använda den sociala webben som ett redskap i biblioteksarbetet.

Elin Nord, som till sin kollega Siska Humlesjö har gjort sig kända för att vara trekkers och de har gärna marknadsfört detta på bloggar och andra sociala webbplatser. Elin säger själv:

Det känns väldigt roligt att få en bekräftelse på det arbete man gjort. Vi har lyckats få en närmare och mer avslappnad kontakt med låntagare via sociala medier.

För oss på Star Trek Databas känns det självfallet riktigt roligt att höra att en så hängiven och utåtriktad trekker får ett pris för att just vara en person som går dit som ytterst få före henne har gått förut, och gratulerar henne självfallet till priset. Läs gärna på hennes och Siskas blogg som tyvärr lades ner för ett år sedan då de bytte jobb. Men det finns en mängd blogginlägg kopplade just till Star Trek som är roliga att läsa...

Källa

[ Till originalnyheten ]

Link to comment
Share on other sites

 Share

×
×
  • Create New...