Jump to content

Star Trek i rubrikerna - 4 januari 2012


Nyhet
 Share

Recommended Posts

  • Har ni liksom jag införskaffat alla nummer av Star Trek Legion of superheroes så är ni säkert spända på att se fortsättningen. Redan nu kan du läsa de första 8 sidorna av nummer 4, med stort tack till Comics continuum.
  • JJ Abrams nya TV-serie Alcatraz har premiär i USA den 16 januari och den handlar om ett antal fångar som inte åldras. Serien har alltså tydliga övernaturliga eller science fiction-relaterade tecken... Den lär inte komma till Sverige sådär snart, men räkna med att serien går att köpas på DVD i slutet av året. (+)
  • Kompositören Michael Giacchino har fått många priser för sin musik och frågan är om han kan överträffa sig igen. Just nu är han aktuell med bl.a. den kommande filmen Mission impossible : Ghost protocol som har premiär den 27 januari. Han står också bakom musiken till Alcatraz. Se mer om den nya Mission impossible-filmen här, där vi också får höra en del av musiken.
  • Mer om Mission impossible: Ghost protocol: Simon Pegg är med som en av Ethan Hunts assistenter!
  • I Portland, USA, har Röda korset på nyårsaftonen haft sin årliga Stormtroppers vs Klingons Blood drive, alltså en bloddonation på årets minst aktiva dag med hjälp av personer utklädda till stormtroopers eller klingoner. Detta gör de för att locka fler att ge blod, men man måste vid ingången bestämma sig för vilken sida man vill stödja... Läs mer och se bilder från eventet på oregonlive.com.

[ Till originalnyheten ]

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Create New...