Gå till innehåll
Nyhet

Star Trek 12 i rubrikerna 29 januari 2012

Rekommenderade inlägg

  • Leonard Nimoy (Spock) kommer att besöka inspelningen för Star Trek 12, twittrade han häromdagen, skriver Trekmovie.com. Men bara som besökare och inte som skådespelare. (+)
  • Zoe Saldana sa följande på Sundance Film Festival om Uhuras och Spocks romans: "Allt jag har att säga är att om man har lagt den tiden och energin att få dessa två figurerna att bli tillsammans i den första filmen vore det pinsamt om relationen inte fortsatte." (+)
  • Tiden som har passerat sedan Star Trek (2009) kommer inte att vara fyra år i nästa film. "Tiden som har passerat i verkliga livet kommer att skilja sig från tidsmängden som har passerat i filmvärlden", skriver manusförfattaren Roberto Orci på Trekmovie.com. Frågan är alltså om det är kortare eller längre tid i filmen. (+)
  • Paramount lägger sig i väldigt lite i manuset, skriver Orci också. I stället har han och kollegorna Alex Kurtzman och Damon Lindelof fått nästan fria händer, vilket är ovanligt när det gäller blockbusterfilmer. Orsaken är att Star Trek (2009) blev en storsuccé. (+)

Redigerad av Aike

Dela detta inlägg


Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser

Var med i konversationen

Du kan skriva ett inlägg nu och registrera dig senare. Om du har ett konto, logga in nu för att skriva inlägg med ditt konto.

Gäst
Svara i detta ämne...

×   Inklistrad som formaterad text.   Klistra in som klartext istället

  Only 75 emoji are allowed.

×   Din länk har automatiskt bäddats in.   Visa som länk istället

×   Ditt tidigare innehåll har återställts.   Rensa editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Skapa nytt...