Jump to content

Star Trek 12 i rubrikerna 29 januari 2012


Nyhet
 Share

Recommended Posts

  • Leonard Nimoy (Spock) kommer att besöka inspelningen för Star Trek 12, twittrade han häromdagen, skriver Trekmovie.com. Men bara som besökare och inte som skådespelare. (+)
  • Zoe Saldana sa följande på Sundance Film Festival om Uhuras och Spocks romans: "Allt jag har att säga är att om man har lagt den tiden och energin att få dessa två figurerna att bli tillsammans i den första filmen vore det pinsamt om relationen inte fortsatte." (+)
  • Tiden som har passerat sedan Star Trek (2009) kommer inte att vara fyra år i nästa film. "Tiden som har passerat i verkliga livet kommer att skilja sig från tidsmängden som har passerat i filmvärlden", skriver manusförfattaren Roberto Orci på Trekmovie.com. Frågan är alltså om det är kortare eller längre tid i filmen. (+)
  • Paramount lägger sig i väldigt lite i manuset, skriver Orci också. I stället har han och kollegorna Alex Kurtzman och Damon Lindelof fått nästan fria händer, vilket är ovanligt när det gäller blockbusterfilmer. Orsaken är att Star Trek (2009) blev en storsuccé. (+)

Edited by Aike
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Create New...