Gå till innehåll
Nyhet

Star Trek 12 i rubrikerna 29 januari 2012

Rekommenderade inlägg

  • Leonard Nimoy (Spock) kommer att besöka inspelningen för Star Trek 12, twittrade han häromdagen, skriver Trekmovie.com. Men bara som besökare och inte som skådespelare. (+)
  • Zoe Saldana sa följande på Sundance Film Festival om Uhuras och Spocks romans: "Allt jag har att säga är att om man har lagt den tiden och energin att få dessa två figurerna att bli tillsammans i den första filmen vore det pinsamt om relationen inte fortsatte." (+)
  • Tiden som har passerat sedan Star Trek (2009) kommer inte att vara fyra år i nästa film. "Tiden som har passerat i verkliga livet kommer att skilja sig från tidsmängden som har passerat i filmvärlden", skriver manusförfattaren Roberto Orci på Trekmovie.com. Frågan är alltså om det är kortare eller längre tid i filmen. (+)
  • Paramount lägger sig i väldigt lite i manuset, skriver Orci också. I stället har han och kollegorna Alex Kurtzman och Damon Lindelof fått nästan fria händer, vilket är ovanligt när det gäller blockbusterfilmer. Orsaken är att Star Trek (2009) blev en storsuccé. (+)

Redigerad av Aike

Dela detta inlägg


Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser

Skapa ett konto eller logga in för att kommentera

Du måste vara medlem för att kunna kommentera

Skapa ett konto

Registrera ett nytt konto i våran gemenskap. Det är lätt!

Registrera ett nytt konto

Logga in

Redan medlem? Logga in här.

Logga in nu

×