Gå till innehåll
Nyhet

Star Trek i rubrikerna 10 juli 2012

Rekommenderade inlägg

  • Chase Masterson (Leeta i DS9) har precis avslutat inspelningen av ljuddramat The shadow heart, ett drama som utspelar sig i Doctor Who. Det utspelar sig under sjunde doktorns tid. (+)
  • Walter Koenig finns nu på twitter - följ honom (och för den delen även Star Trek Databas...)
  • Michael Dorn spelar i Shakespeare-pjäsen As you like it vid Japanese Garden i Los Angeles, USA. Han har rollerna som bröderna Duke Frederick och Duke Senior. (+)
  • Comic-con i San Diego börjar imorgon och håller på några dagar framöver. Comic-con på olika orter i USA brukar vara en plats där de utannonserar nyheter inom allt som har med science fiction att göra, särskilt i bokväg. Vi hoppas därför på uppdateringar på databasen de närmaste dagarna!
  • Staden och länet Vulcan i Kanada har gjort en app för att besökare skall kunna ta sig runt i området och upptäcka något nytt. Rösten i appen innehas av ingen mindre än Garrett Wang. (+)
  • Benedict Cumberbatch kommer att medverka i Simpsons. Han halkade in i rollen då han råkade vara i samma lokaler som där Simpsons spelades in. Det är ännu oklart när "hans" avsnitt kommer att visas. (+)
  • Star Trek kommer til Lego!!! Nåja, bara nästan... Kre-o är ett snarlikt system med klossar och dessa har vunnit rättigheterna över att få marknadsföra Star Trek i sin nya tappning. Första säljdatum blir under våren 2013, inför premiären av nästa Star Trek-film. (+)

[ Till originalnyheten ]

Dela detta inlägg


Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser

Skapa ett konto eller logga in för att kommentera

Du måste vara medlem för att kunna kommentera

Skapa ett konto

Registrera ett nytt konto i våran gemenskap. Det är lätt!

Registrera ett nytt konto

Logga in

Redan medlem? Logga in här.

Logga in nu

×