Jump to content

Star Trek i rubrikerna 10 juli 2012


Nyhet

Recommended Posts

  • Chase Masterson (Leeta i DS9) har precis avslutat inspelningen av ljuddramat The shadow heart, ett drama som utspelar sig i Doctor Who. Det utspelar sig under sjunde doktorns tid. (+)
  • Walter Koenig finns nu på twitter - följ honom (och för den delen även Star Trek Databas...)
  • Michael Dorn spelar i Shakespeare-pjäsen As you like it vid Japanese Garden i Los Angeles, USA. Han har rollerna som bröderna Duke Frederick och Duke Senior. (+)
  • Comic-con i San Diego börjar imorgon och håller på några dagar framöver. Comic-con på olika orter i USA brukar vara en plats där de utannonserar nyheter inom allt som har med science fiction att göra, särskilt i bokväg. Vi hoppas därför på uppdateringar på databasen de närmaste dagarna!
  • Staden och länet Vulcan i Kanada har gjort en app för att besökare skall kunna ta sig runt i området och upptäcka något nytt. Rösten i appen innehas av ingen mindre än Garrett Wang. (+)
  • Benedict Cumberbatch kommer att medverka i Simpsons. Han halkade in i rollen då han råkade vara i samma lokaler som där Simpsons spelades in. Det är ännu oklart när "hans" avsnitt kommer att visas. (+)
  • Star Trek kommer til Lego!!! Nåja, bara nästan... Kre-o är ett snarlikt system med klossar och dessa har vunnit rättigheterna över att få marknadsföra Star Trek i sin nya tappning. Första säljdatum blir under våren 2013, inför premiären av nästa Star Trek-film. (+)

[ Till originalnyheten ]

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...