Gå till innehåll
Nyhet

Star Trek Destination London slog rekord i antal besökare för ett Star Trek-konvent

Rekommenderade inlägg

Drygt 18 000 trekkers besökte Star Trek Destination London som avslutades i söndags. Det är nytt rekord i Europa och till och med fler besökare än något amerikanskt konvent lockat förut. Men trots framgångarna för arrangören Media 10 är många fans mycket kritiska mot konventet, skriver Eventmagazine.co.uk.

På Facebook har det startats ett upprop där man kräver pengarna tillbaka. I gruppen "Destination Star Trek london was a rip off. Give us our money back!" har just nu 159 fans blivit medlemmar för att klaga på vad de anser var ett dåligt arrangerat konvent. Bland annat uttrycks missnöje med att stunt shower och photosessions med de fem kaptenerna inte ingick i biljettpriset, trots att man hade blivit lovad det.

Rob Nathan, som är marknadschef för Media 10, menar att klagomålen kommer från en liten grupp gäster.

-Vi stod vid utgången på söndagen och skakade hand med människor som var förundrade hur stort konventet var och undrade när nästa skulle arrangeras.

En femton minuter lång videosekvens har nu

som visar hela mässutrymmet och allt som pågick där. Det vore intressant att höra vad ni som var där tyckte om konventet. Var det strålande eller vill ni också ha pengarna tillbaka?

Källa

[ Till originalnyheten ]

Redigerad av Nyhet

Dela detta inlägg


Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser

Skapa ett konto eller logga in för att kommentera

Du måste vara medlem för att kunna kommentera

Skapa ett konto

Registrera ett nytt konto i våran gemenskap. Det är lätt!

Registrera ett nytt konto

Logga in

Redan medlem? Logga in här.

Logga in nu

×