Gå till innehåll
Nyhet

Ny teori om Cumberbatchs rollfigur *Möjlig spoiler*

Rekommenderade inlägg

I dag avslöjades namnet på vem Benedict Cumberbatch spelar. Men är han egentligen någon annan? Hitflix tror inte att han är Khan i s??dant fall. I stället tror de att han är kapten Robert April.

 

April var Enterprises förste kapten enligt Gene Roddenberrys första utkast när han tog fram originalserien, men hans namn ändrades först till Pike i det första pilotavsnittet (The Cage), och sedan till Kirk när serien väl kom igång.

 

Hitflix spekulerar kring detta då Star Trek-romaner har beskrivit att Pike var Aprils försteofficer ombord på Enterprise. Så har manusförfattarna i Star Trek Into Darkness lånat idén att Pike och April känner varandra även i den alternativa tidslinjen som uppstod i Star Trek (2009)? Det låter kanske långsökt, men det finns åtminstone två "bevis". Det första är att April är britt från Coventry i England. Cumberbatch är också britt och hans första scen i filmen kommer att utspela sig i London. Det andra är att det gigantiska gevär Cumberbatch bär i trailern heter just "April's Gatling Gun".  I alla fall enligt en teckning som visar designen för vapnet, som Hitflix utsände såg när han besökte pressvisningen som avslöjade namnet på Cumberbatches figur.

 

Källa

 

[ Till originalnyheten ]

Redigerad av Nyhet

Dela detta inlägg


Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser

Skapa ett konto eller logga in för att kommentera

Du måste vara medlem för att kunna kommentera

Skapa ett konto

Registrera ett nytt konto i våran gemenskap. Det är lätt!

Registrera ett nytt konto

Logga in

Redan medlem? Logga in här.

Logga in nu

×