Jump to content

Ny teori om Cumberbatchs rollfigur *Möjlig spoiler*


Nyhet

Recommended Posts

I dag avslöjades namnet på vem Benedict Cumberbatch spelar. Men är han egentligen någon annan? Hitflix tror inte att han är Khan i s??dant fall. I stället tror de att han är kapten Robert April.

 

April var Enterprises förste kapten enligt Gene Roddenberrys första utkast när han tog fram originalserien, men hans namn ändrades först till Pike i det första pilotavsnittet (The Cage), och sedan till Kirk när serien väl kom igång.

 

Hitflix spekulerar kring detta då Star Trek-romaner har beskrivit att Pike var Aprils försteofficer ombord på Enterprise. Så har manusförfattarna i Star Trek Into Darkness lånat idén att Pike och April känner varandra även i den alternativa tidslinjen som uppstod i Star Trek (2009)? Det låter kanske långsökt, men det finns åtminstone två "bevis". Det första är att April är britt från Coventry i England. Cumberbatch är också britt och hans första scen i filmen kommer att utspela sig i London. Det andra är att det gigantiska gevär Cumberbatch bär i trailern heter just "April's Gatling Gun".  I alla fall enligt en teckning som visar designen för vapnet, som Hitflix utsände såg när han besökte pressvisningen som avslöjade namnet på Cumberbatches figur.

 

Källa

 

[ Till originalnyheten ]

Edited by Nyhet
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...