Jump to content

Star Trek Into Darkness i rubrikerna: 155 dagar kvar till premiären *Mindre spoilers*


Nyhet

Recommended Posts

  • Alex Kurtzman berättar för Wired.com att Kirk och Spocks relation inte är lika god i Star Trek Into Darkness som i TOS."Vi fortsätter där den förra filmen lämnade oss, men det betyder inte att Kirk och Spock kommer att vara bästa vänner, det är dom inte. Det är en del av vår utmaning: att vara säkra på att vi kommer in i rätt ögonblick där de fortfarande lär sig fungera som en familj."
  • Roberto Orci säger till Wired.com i samma intervju att han tror han och de övriga bara gör tre Star Trek-filmer totalt."Jag tänker att vi alltid har tyckt att vi troligen inte kommer att vara användbara efter tre filmer. Det finns en treaktsstruktur för alla berättelser man berättar."
  • Benedict Cumberbatch berättar mer om sin figur John Harisson för Mtv.com. "Han är en terrorist. Han extraordinära fysiska krafter, men också mentala krafter. Han kan så en idé, vilket är lika kraftfullt som att skjuta någon eller att slåss med knytnävarna, vilket han också är expert på. Han har en intressant relation med Kirk, och Spock på ett sätt. Han spelar ut dom mot varandra."
  • Chris Pine utlovar för Mtv.com att det kommer att finnas en kärleksrelation för Kirk i filmen, men att han knappt har tid för den, eftersom han måste rädda skeppets besättning större delen av filmen.
  • JJ Abrams får hård kritik för att han inte vill avslöja mer om filmens skurk i en krönika på Io9.com. Krönikören Rob Bricken tror att hemlighetsmakeriet kommer att irritera folk precis som när Marvel inte ville berätta vilka utomjordingarna i Avengers var. Han skriver: "Att vägra tala om vem skurken är kommer inte att sälja en enda extra biobiljett, och det kan faktiskt få vissa icke-nördar att stanna hemma...det finns ingen fördel att inte tala om vem han är, förutom en: att teasa fansen. Sluta med det."
  • JJ Abrams själv beskriver skurken så här för Mtv.com: "Hela grejen, inte bara hans bakgrund, utan hans agenda, hans plan, hans hemlighet, är för mig vad som gör honom till en sådan skrämmande och häftig skurk. Dessutom de bästa skurkarna är inte bara tvådimensionella, arga typer som vill ha hämnd, utan de ser sig inte själva som en skurk. De är de goda och kan förklara varför de är det. Benedicts figur är precis en sådan som vet vad som är rätt och fel, och tror att han är på den goda sidan."   

 

Källa Källa 2 Källa 3

 

[ Till originalnyheten ]

Edited by Nyhet
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...