Gå till innehåll
Nyhet

Star Trek i rubrikerna 30 januari 2013

Rekommenderade inlägg

  • Många webbredaktörer har i USA Today tyckt till om att JJ Abrams ska göra Star Wars 7, men också producera den trettonde Star Trek-filmen. "Jag tror att Paramount kommer att vara som en tjej med låg självkänsla vars pojkvän vill ha en öppen relation. De kommer bara att acceptera det. Trekkies vet att Abrams inte gillade Star Trek, och nu ser de att han bara använde det tills något bättre kom," säger Devin Farci vid Badassdigest.com. Eric Geller vid Star Wars-sajten TheForce.Net tror att länken mellan Star Trek och Star Wars är starkare än någonsin. "Detta är faktiskt en möjlighet att begrava myten att det finns hat mellan fansen." (+)
  • Abrams själv vill göra Star Wars-fansen stolta över nästa film. "Jag vill försäkra att berättelsen är något som berör folk. Och vi har precis börjat. Jag är mycket glad." Det säger han till Huffingtonpost.com.
  • Manusförfattaren Roberto Orci är inte besviken över att teamet som har gjort Star Trek-filmerna splittras, skriver han på Trekmovie.com.  "Vi har ett fantastiskt band här, så det är mer bitterljuvt som när bandet möjligen bryter upp och gör andra saker. Mest tråkigt är det för att vi helt enkelt har så kul tillsammans. Men att göra andra saker är naturligt och hälsosamt."

  • Hela fanfilmen Star Trek: Of Gods and Men finns sedan några månader på Youtube. Se filmen

 

[ Till originalnyheten ]

Dela detta inlägg


Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser

Skapa ett konto eller logga in för att kommentera

Du måste vara medlem för att kunna kommentera

Skapa ett konto

Registrera ett nytt konto i våran gemenskap. Det är lätt!

Registrera ett nytt konto

Logga in

Redan medlem? Logga in här.

Logga in nu

×