Jump to content

Star Trek i rubrikerna 30 januari 2013


Nyhet

Recommended Posts

  • Många webbredaktörer har i USA Today tyckt till om att JJ Abrams ska göra Star Wars 7, men också producera den trettonde Star Trek-filmen. "Jag tror att Paramount kommer att vara som en tjej med låg självkänsla vars pojkvän vill ha en öppen relation. De kommer bara att acceptera det. Trekkies vet att Abrams inte gillade Star Trek, och nu ser de att han bara använde det tills något bättre kom," säger Devin Farci vid Badassdigest.com. Eric Geller vid Star Wars-sajten TheForce.Net tror att länken mellan Star Trek och Star Wars är starkare än någonsin. "Detta är faktiskt en möjlighet att begrava myten att det finns hat mellan fansen." (+)
  • Abrams själv vill göra Star Wars-fansen stolta över nästa film. "Jag vill försäkra att berättelsen är något som berör folk. Och vi har precis börjat. Jag är mycket glad." Det säger han till Huffingtonpost.com.
  • Manusförfattaren Roberto Orci är inte besviken över att teamet som har gjort Star Trek-filmerna splittras, skriver han på Trekmovie.com.  "Vi har ett fantastiskt band här, så det är mer bitterljuvt som när bandet möjligen bryter upp och gör andra saker. Mest tråkigt är det för att vi helt enkelt har så kul tillsammans. Men att göra andra saker är naturligt och hälsosamt."

  • Hela fanfilmen Star Trek: Of Gods and Men finns sedan några månader på Youtube. Se filmen

 

[ Till originalnyheten ]

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...