Jump to content

Delar ur Star Trek Into Darkness förhandsvisade i London + Abrams jämför Nero med Harrison


Nyhet

Recommended Posts

28 minuter ur Star Trek Into Darkness visades igår på biografen BFI IMAX i London inför en utvald skara press- och mediepersoner, skriver Huffingtonpost.co.uk.

 

Scenerna som visades upp var dock inte kompletta, bland annat saknades de slutgiltiga specialeffekterna, 3d och ljudeffekter. Dessutom var filmmusiken som användes inte den som kommer att användas när filmen är färdig. Innehållet ur dessa 28 minuter rapporterade vi om igår. Då skrev vi att det rörde sig om 38 minuter, vilket som stämmer är i skrivande stund okänt.

 

Producenten Bryan Burk var där personligen och introducerade filmen. Han berättade att JJ Abrams arbetar heltid med att slutföra Into Darkness, och att hans arbetsbörda är såpass stor att han inte har kunnat börja arbeta med de nya Star Wars-filmerna. Burke berättade också att alla i rollbesättningen kommer att gå på en gemensam premiär i USA.

 

JJ Abrams intervjuas dock i det senaste numret av Total Film. Där berättar han bland annat att skurken John Harrison kommer att vara mer rationell än Nero ur Star Trek. Nero drevs enbart av ett hämndmotiv och var omöjlig att prata med, men Harrison kommer det gå att sätta sig ned och föra en konversation med.

 

Källa

 

[ Till originalnyheten ]

Edited by Nyhet
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...