Gå till innehåll
Nyhet

Delar ur Star Trek Into Darkness förhandsvisade i London + Abrams jämför Nero med Harrison

Rekommenderade inlägg

28 minuter ur Star Trek Into Darkness visades igår på biografen BFI IMAX i London inför en utvald skara press- och mediepersoner, skriver Huffingtonpost.co.uk.

 

Scenerna som visades upp var dock inte kompletta, bland annat saknades de slutgiltiga specialeffekterna, 3d och ljudeffekter. Dessutom var filmmusiken som användes inte den som kommer att användas när filmen är färdig. Innehållet ur dessa 28 minuter rapporterade vi om igår. Då skrev vi att det rörde sig om 38 minuter, vilket som stämmer är i skrivande stund okänt.

 

Producenten Bryan Burk var där personligen och introducerade filmen. Han berättade att JJ Abrams arbetar heltid med att slutföra Into Darkness, och att hans arbetsbörda är såpass stor att han inte har kunnat börja arbeta med de nya Star Wars-filmerna. Burke berättade också att alla i rollbesättningen kommer att gå på en gemensam premiär i USA.

 

JJ Abrams intervjuas dock i det senaste numret av Total Film. Där berättar han bland annat att skurken John Harrison kommer att vara mer rationell än Nero ur Star Trek. Nero drevs enbart av ett hämndmotiv och var omöjlig att prata med, men Harrison kommer det gå att sätta sig ned och föra en konversation med.

 

Källa

 

[ Till originalnyheten ]

Redigerad av Nyhet

Dela detta inlägg


Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser

Skapa ett konto eller logga in för att kommentera

Du måste vara medlem för att kunna kommentera

Skapa ett konto

Registrera ett nytt konto i våran gemenskap. Det är lätt!

Registrera ett nytt konto

Logga in

Redan medlem? Logga in här.

Logga in nu

×