Jump to content

Star Trek Into Darkness i rubrikerna 8 april 2013


Nyhet

Recommended Posts

Australien: Det ser ut som att Australien ännu en gång blir först att visa Star Trek på den stora filmduken. Den första galapremiären kommer att äga rum i Sydney den 23 april. Därefter färdas galapremiärerna runt Jorden för att slutligen landa i USA i början av maj. Fler datum och städer kommer allt eftersom, men hittills är Moskva den 25 april, Berlin den 29 april och London den 2 maj kända (dock inte officiellt utannonserade). (+)

 

Storbritannien: Om du känner för att åka till London för deras "vanliga" premiär (alltså inte galapremiären) den 9 maj så börjar biljetterna till detta säljas redan imorgon, en månad före avsläpp så att säga. Detta gäller i varje fall för Odeon-biograferna. (+)

 

Sverige: Samtidigt, i Sverige, har fortfarande inte den officiella webbplatsen startrekfilmen.se ändrat premiärdatumet för Sverige. Det står fortfarande den 17 maj där, men då SF Bio för flera veckor sedan ändrade sitt premiärdatum till den 10 maj så håller vi fortfarande tummarna och tror att detta stämmer. 

 

[ Till originalnyheten ]

Edited by Nyhet
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...