Jump to content

Aintitcool sågar Into Darkness


Nyhet

Recommended Posts

Nördarnas nördsajt Aintitcool.com är inte nådig i sin kritik av Star Trek Into Darkness.

 

Spoiler-varning: Hög

Recensenten Mr Beak gillar bara Scotty och öppningssekvensen "som påminner att Abrams kan leverera spännade biounderhållning".

 

"Tyvärr är resten av filmen ett hektiskt, plattfotat försök att uppnå storhet. Problemet finns i titeln: STAR TREK INTO DARKNESS utlovar tyngd. Men att de lånar skamlöst från det bästa från den bästa Star Trek-filmen av alla är oförlåtligt. Det är så fel att det uppriktigt får se Star Trek´09 att se ut som ett slumpmässigt lyckokast."

 

Recensionen i sin helhet innehåller stora spoilers och bör därför bara läsas om man är beredd att sätta sig i biosalongen med stor förkunskap om filmens handling.

 

Spoiler-varning: Hög

Comingsoon.net sällar sig också till den lilla skara kritiker som hittills ogillat filmen. Sajten ger Into Darkness 4 av 10. Man kritiserar oväntat Benedict Cumberbatchs figuer John Harrison, som fått överlag positiva omdömen fram tills nu.

 

"Biobesökarna kommer att få det svårt att hitta en enda scen eller replik som är minnesvärd som man inte redan har sett i trailers och det är symptomatiskt och en av de stora nackdelarna med Into Darkness. Den känns otroligt liten, och begränsar sig till några få scenbyggen med actionscener som inte går ut på mycket mer än att skaka kameran. Lägg till  problemet att figurerna överlever scen efter scen mot omöjliga odds, inte genom intelligens eller påhittighet, utan genom ren och skär tur."

 

"Detta är en Star Trek film för biobesökare som distraheras av effekter. Trekkers -- och filmpubliken i allmänhet -- förtjänar bättre än denna skamliga del i Star Trek-filmserien".

 

 

 

Källa Källa 2

 

[ Till originalnyheten ]

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...