Gå till innehåll

Trekmovie prisar Into Darkness


Nyhet

Rekommenderade inlägg

Anthony Pascale, redaktör vid Trekmovie.com, är mycket nöjd med Into Darkness. Han såg den på världspremiären i London i torsdags och har nu lagt upp sin recension.

 

Han skriver: "Slutsatsen är att än en gång har JJ Abrams och hans lag levererat en rolig, tankeväckande och underhållande actionfilm som är en värdig medlem i Star Trek-filmserien."

 

Pascale tycker dock att filmen kan bli för komplex för icke-trekkers och kanske också vissa trekkers. Samt att Star Trek-teknologin används på ett sätt som kan störa vissa fans. Han själv är dock mest intresserad av hur figurerna framställs och detta ger han tummen upp för.

 

Undertecknad som har läst de flesta recensionerna som har skrivits om filmen så här långt tycker att Pascales recension är den bästa hittills. Den är skriven av en trekker för trekkers och spoilar inte filmen om man har sett trailers och följt med i det officiella nyhetsflödet. Läs hela här.

 

Källa

 

[ Till originalnyheten ]

Länk till kommentar
Dela på andra webbplatser

Var med i konversationen

Du kan skriva ett inlägg nu och registrera dig senare. Om du har ett konto, logga in nu för att skriva inlägg med ditt konto.

Gäst
Svara i detta ämne...

×   Inklistrad som formaterad text.   Klistra in som klartext istället

  Only 75 emoji are allowed.

×   Din länk har automatiskt bäddats in.   Visa som länk istället

×   Ditt tidigare innehåll har återställts.   Rensa editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Skapa nytt...