Jump to content

Fler svenska recensioner för Star Trek-spelet


Nyhet

Recommended Posts

Nu kommer ytterligare svenska recensioner för Star Trek-spelet. Och hör och häpna två är faktiskt ganska positiva.

 

GP ger spelet tre fyrar utav fem. 

 

"Grafiskt är det stundtals riktigt snyggt gjort, men vid lika många tillfällen är detaljerna såväl i omgivning som på figurerna, rent skissartade. En del banor är snabba, fartfyllda och fulla av olika varianter, medan nästföljande får en fyrkant att framstå som innovativ. Slarvigheten hade kunnat förstöra det här totalt men det är just noggrannheten i detaljerna mellan karaktärerna och mellan explosionerna som får mig som gammal trekkie att faktiskt tycka Star Trek är ett rätt hyfsat spel, kanske det första hyfsade någonsin.

Eller så är jag bara svältfödd på bra science fiction."

 

Av Varvat får det 6/10:

 

"Kontentan av det hela så är Star Trek ett helt okej spel som vill lite mer än vad det är kapabelt till. Det vill bjuda in dig på ett spännande äventyr och visst, det har sina stunder, men det räcker inte riktigt hela vägen. Det som drar ner betyget mest är alla buggar och den urusla AI:n."

 

Gameelite.se är dock betydligt mer negativa och ger spelet 2/10 med följande motivering:

 

"Jag kan inte ge dig något annat råd än att undvika att köpa Star Trek. Det är ett dåligt spel som inte borde ha släppts. Irriterande buggar, dålig artificiell intelligens (AI) och tråkigt gameplay är några orsaker till att du ska hålla sig borta från Star Trek."

 

Nya-Wermlandstidningen sågar spelet totalt och tilldelar det 1/5:

 

"Ett av spelets största problem är att det vill få oss intresserade genom storslagna explosioner och hetsiga actionsekvenser, men på grund av bristande produktionsvärden är grafiken allt annat än imponerande, och regin är så stel att ingen spänning infinner sig. Dessutom har Kirk förvandlats till en blåst bimbo med fjortistendenser, vilket knappast lär glädja fans av filmerna. Högst ologiskt, som Spock skulle uttryckt det."

 

FZ.ses recension är också mycket negativ. Betyget blir 1/5 även här:

 

"Nej, Star Trek är ett stort skämt som får spelen i rea-backen att skämmas."

 

Level 7 ger Star Trek 4/10:

 

"Den känslan som stannar kvar är hur meningslöst allt med Star Trek känns. Det finns så många intressanta element både i de äldre tv-serierna och de nya filmerna. Förvisso tar dessa element mindre plats i nya Star Trek men att utvecklarna hos Digital Extremes bara gör en cover-skjutare efter standardmall känns redan mindre intressant än vad det först lät som. Inte blir det bättre av alla problem. Tvärtemot det man hoppas på så finns ingen upptäckarglädje och inga alternativa lösningar på konflikter annat än att avlossa phasern. Söker du spel som hanterar dessa saker bättre, skaffa hellre Mass Effect eller varför inte FTL."

 

[ Till originalnyheten ]

Edited by Nyhet
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...