Gå till innehåll
Nyhet

Sista vågen med svenska recensioner

Rekommenderade inlägg

Ytterligare ett gäng med svenska recensioner av Into Darkness finns nedan. Antagligen är det den sista vågen. Men ser du någon mer hojta till på forumet eller tipsa oss!

 

Barometern

Betyg: 4/5

Spoilernivå: Låg

"Alltihop är väldigt snyggt gjort, med lagom TV-trekkigt skådespeleri, underhållande dialog och storslagna välregisserade stridsscener som aldrig hinner bli tråkiga. Och Benedict Sherlock Cumberbatch i skurkrollen är lysande."

 

Arbetarbladet

Betyg: 3/5

Spoilernivå: Hög

"Den bästa stunden i filmen uppstår i mötet mellan halvmänniskan och roboten Spock (Zachary Quinto). När han undersöker gränsen mellan människa och maskin. Vad känner du egentligen?" 

 

Bltsydöstran

Betyg: 3/5

Spoilernivå: Hög

"Men den största behållningen är och förblir förhållandet mellan Kirk och Spock. I deras kvicka munhuggande får manuset liv och en vacker bromance får utrymme att blomma ut."

 

Kulturbloggen

Betyg: 4/5

Spoilernivå: Hög

"Star Trek: Into Darkness levererar på alla punkter en Star Trekfilm förväntas leverera. Den har en engagerande historia, minnesvärda karaktärer, intressanta moraliska vändningar och förstklassig action. Om man vill se en förstklassig äventyrsfilm bör man tappert bege sig dit många människor förhoppningsvis kommer bege sig i sommar: Till biografen!"

 

Megazine.se

Betyg: 7/10

Spoilernivå: Hög

"Det finns några logiska luckor i filmen som man kan se förbi, men som stör helhetsintrycket en del. Men utöver detta så är Star Trek: Into Darkness en bra film som absolut är värd att se, även om den kanske inte lever upp till vad Star Trek är för m??nga."

 

(Tack till Kalle Kuckel)

 

[ Till originalnyheten ]

Redigerad av Nyhet

Dela detta inlägg


Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser

Var med i konversationen

Du kan skriva ett inlägg nu och registrera dig senare. Om du har ett konto, logga in nu för att skriva inlägg med ditt konto.

Gäst
Svara i detta ämne...

×   Inklistrad som formaterad text.   Klistra in som klartext istället

  Only 75 emoji are allowed.

×   Din länk har automatiskt bäddats in.   Visa som länk istället

×   Ditt tidigare innehåll har återställts.   Rensa editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Skapa nytt...