Jump to content

Mark Altman recenserar Into Darkness


Nyhet
 Share

Recommended Posts

Mark Altman, som har skrivit en rad bakom kulisser-böcker om Star Trek, däribland Captain´s log the complete Trek voyages, har nu recenserat Star Trek Into Darkness. Han konstaterar först att Star Trek-filmerna inte är särskilt bra filmer, men att vi gillar dem eftersom vi är trekkers. Och att det var mycket, som till exempel humorn, i Star Trek (2009) som han ogillade.

 

Denna gången är han dock mer positiv och skriver att han är imponerad av Chris Pine, som han tycker gör rollen som Kirk till sin egen; han uppskattar också att Into Darkness, precis som de bästa Star Trek-berättelserna, har ett mycket relevant budskap som han ser som kritiskt mot delar av George W Bushs politik.

 

Hans största invändning mot filmen är att rymdstriderna som han tycker är för snabba. I stället föredrar han bataljer som liknar u-båtsfilmer i rymden, som till exempel i Khans vrede.

 

Altman är dock överlag mycket positiv och han anser att Star Treks framtid är ljus. Hela hans recension kan du läsa härTrekmovie.com.

 

Källa

 

[ Till originalnyheten ]

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Create New...