Jump to content

Ny undersökning: Star Trek väldigt populärt på Netflix, andra streamingtjänster


Nyhet

Recommended Posts

Det må inte gå någon ny Star Trek-serie på TV, men på internet har de klassiska serierna fått nytt liv tack vare videostreamingtjänster såsom Netflix.

 

Att Star Trek fungerar väl som streamad underhållning är en gammal nyhet, så varför skriver vi en ny artikel om det? Jo, därför att det tyska marknadsundersökningsinstitutet GfK nyligen har presenterat resultat från en ny undersökning av 502 personers videostreamingsvanor, och funnit att hela 4% av deras tittande ägnas åt olika Star Trek-serier. Detta innebär att om man ser de samlade Star Trek-serierna som en enhet så hamnar den högst upp på topplistan. På andra och tredje plats kommer de moderna hitserierna Mad Men och Breaking Bad, som vardera stod för drygt 3% av trafiken.

 

Svenska Netflix visar i nuläget bara originalserien och ett fåtal Star Trek-filmer, men man undrar om undersökningar såsom denna kan övertyga dem att det är värt att utöka deras utbud.

 

Vilken serie skulle du helst vilja att de lade till? Vilken serie tror du är bäst för att omvandla oinvigda tittare till Star Trek-fans? Hör av dig på forumet!

 

Källa

 

[ Till originalnyheten ]

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...