Jump to content

Rod Roddenberry har fått barn


Nyhet

Recommended Posts

roddenberryzale08092013_130813.jpg

 

Ätten Roddenberry har fått en ny tronarvinge! Den 6 augusti föddes Heidi och Rod Roddenberrys förstfödda barn, Zale Eugene Roddenberry; en söt liten pojke på 2,9 kilo.

 

Paret hade länge svårt att komma på ett bra namn till pojken, och har tidigare skämtat om att de skulle kalla honom "Khan". Det fanns även en allvarlig fundering på att kalla honom "Ryker", men den idén ströks, dels därför att de inte ville att folk skulle få för sig att han var döpt efter William Riker.

 

Att han skulle få heta Eugene i mellannamn var det dock inget snack om: Det är inte bara pappa Rod och farfar Genes fullständiga förnamn, utan också namnet på mamma Heidis pappa; ett gott omen, menar de nyblivna föräldrarna.

 

Zale blir inte Gene Roddenberrys första barnbarn - han har åtminstone två tidigare barnbarn genom sina två döttrar från hans 27 år långa äktenskap med Eileen-Anita Rexroat - men däremot hans första barnbarn tillsammans med "Star Treks första dam", Majel Barrett-Roddenberry.

 

Vi på Star Trek Databas vill önska makarna Roddenberry en lycklig och vilsam inledning på deras nya liv som föräldrar, och till den unge Zale: Lev länge och frodas!

 

Källa

 

[ Till originalnyheten ]

Edited by Nyhet
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...