Gå till innehåll
Nyhet

Har du det som krävs för att besegra John Harrison?

Rekommenderade inlägg

Star Trek Into Darkness kommer snart ut på DVD och Blu-Ray, och nu har en ny marknadsföringskampanj lanserats, i form av en interaktiv hemsida där man kan träna sina sinnen för att bereda sig på att ta upp kampen mot den klassiska Star Trek-skurken.

 

Spoiler-varning: HÖG - Om du mot all förmodan har lyckats undgå kunskap om John Harrisons sanna identitet är det bäst att du håller ögonen borta från den här kampanjen.

 

marketing_camp_130821.jpg

 


I samband med den nya sidan har också sex stycken olika hemsidor fått ta del av en del exklusivt material i form av konceptskissar och minidokumentärer. Dessa hemsidor har också varsin kod som man ska använda om man vill vara med och tävla om biljetter till Star Trek Into Darkness - Live in Concert i London.

 

Tyvärr är tävlingen bara öppen för deltagare från USA, men det nya materialet kan vara intressant för alla Trekkies att se:

 

 

AOL.com verkar inte ha lagt upp sin artikel än, men den lär dyka upp snart, antagligen på deras filmsida Moviefone. Om du hittar någonting så får du gärna hojta till på forumet!

 

Källa

 

[ Till originalnyheten ]

Redigerad av Nyhet

Dela detta inlägg


Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser

Skapa ett konto eller logga in för att kommentera

Du måste vara medlem för att kunna kommentera

Skapa ett konto

Registrera ett nytt konto i våran gemenskap. Det är lätt!

Registrera ett nytt konto

Logga in

Redan medlem? Logga in här.

Logga in nu

×