Gå till innehåll

Richard Hatch och J.G. Hertlzer möts i Star Trek: Axanar


Nyhet

Rekommenderade inlägg

För många, många år sedan, när Star Trek-fandom ännu var ung, visste alla vem Kelvar Leonard Garth var. Alla kände till berättelsen om striden vid Axanar, och det fyråriga kriget. Men åren gick, ny kanon skrevs och Garth från Izar föll i glömska; ingen nyckelperson längre, utan blott en av de otaliga fiender som Enterprise-besättningen tampats med.

 

Nu vill fanprojektet Star Trek: Axanar ??ter lyfta fram Kapten Garth i rampljuset, och nu vet vi namnen på två av skådespelarna som kommer att bidra med sin stjärnglans:

 

Richard Hatch är en amerikansk skådespelare och filmproducent, välkänd bland sci-fi-fans för sin roll som Kapten Apollo i originalserien av Battlestar Galactica, samt som karaktären Tom Zarek i remake-serien från 2003. Han har även skrivit flera romaner och serietidningar som utspelar sig i Battlestar Galactica-universumet.

 

Hatch spelar en av huvudrollerna i Star Trek: Axanar, som den klingonska överbefälhavaren Kharn.

Bild 

 

 

 

hertzler_131014.jpg

J.G. Hertzler är en välrenommerad teaterskådespelare, och känd bland Star Trek-fans för sin roll som General Martok i Star Trek: Deep Space Nine. Därutöver har han även spelat en vulcansk kapten, en vilsen formskiftare, en klingonsk advokat och ett antal gästframträdanden i Deep Space Nine, Voyager och Enterprise.

 

Han har även framträtt i fanproduktionen Star Trek: Of Gods and Men och gästar regelbundet Star Trek-konvent tillsammans med Robert O'Reilly.

 

I Star Trek: Axanar lägger han undan den fårade pannprotesen till förmån av en stjärnflotteuniform, då han spelar en av de kaptener som Garth från Izar handplockat för att ta striden mot klingonerna.

 

 

Detta blir inte första gången som Hatch och Hertzler möts på scen: De har spelat mot varandra i filmen InAlienable (tillsammans med Star Trek-alumnerna Walter Koenig, Gary Graham och Alan Ruck), samt i filmen The Great War of Magellan (som Richard Hatch även skrev, regisserade och producerade).

 

För mer information om projektet kan du följa Star Trek: Axanar på Facebook.

 

[ Till originalnyheten ]

Länk till kommentar
Dela på andra webbplatser

Var med i konversationen

Du kan skriva ett inlägg nu och registrera dig senare. Om du har ett konto, logga in nu för att skriva inlägg med ditt konto.

Gäst
Svara i detta ämne...

×   Inklistrad som formaterad text.   Klistra in som klartext istället

  Only 75 emoji are allowed.

×   Din länk har automatiskt bäddats in.   Visa som länk istället

×   Ditt tidigare innehåll har återställts.   Rensa editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Skapa nytt...