Gå till innehåll
Nyhet

Star Trek Continues når sitt Kickstarter-mål

Rekommenderade inlägg

Är det Spocks mänskliga halva som uppenbarar sig i den här bilden, månne? Hur som helst har skådespelaren Todd Haberkorn och resten av Star Trek Continues-gänget god anledning att känna sig nöjda. Idag nådde de nämligen sitt Kickstarter-mål på 100 000 amerikanska dollar, som ska användas till att producera minst tre nya avsnitt.

 

pleasedspock_131027.jpg

 

Tidigare idag såg forummedlemmen startrek92 att Kickstartern var uppe i 99 999 dollar, och försökte naturligtvis bli den som kom in med den hundratusende dollarsedeln. Dock var det fler som hade den idén, så hens bidrag blev dollarsedel nummer 100 003, istället. Inte fy skam, det heller!

 

Ännu har de dock inte sitt helt på det torra; de som har lovat att bidra till projektet har fortfarande tio dagar på sig att justera sina belopp, och alltså är det teoretiskt möjligt för Kickstartern att misslyckas. Än så länge fortsätter den dock bara att växa (i skrivande stund är de uppe i $100 276), så den risken känns i nuläget väldigt liten.

 

Vill du bidra till projektet så kan du göra det här, och vill du prata om projektet så är du välkommen att göra oss sällskap

 

Källa

 

[ Till originalnyheten ]

Redigerad av Nyhet

Dela detta inlägg


Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser

Skapa ett konto eller logga in för att kommentera

Du måste vara medlem för att kunna kommentera

Skapa ett konto

Registrera ett nytt konto i våran gemenskap. Det är lätt!

Registrera ett nytt konto

Logga in

Redan medlem? Logga in här.

Logga in nu

×