Jump to content

Star Trek Continues når sitt Kickstarter-mål


Nyhet

Recommended Posts

Är det Spocks mänskliga halva som uppenbarar sig i den här bilden, månne? Hur som helst har skådespelaren Todd Haberkorn och resten av Star Trek Continues-gänget god anledning att känna sig nöjda. Idag nådde de nämligen sitt Kickstarter-mål på 100 000 amerikanska dollar, som ska användas till att producera minst tre nya avsnitt.

 

pleasedspock_131027.jpg

 

Tidigare idag såg forummedlemmen startrek92 att Kickstartern var uppe i 99 999 dollar, och försökte naturligtvis bli den som kom in med den hundratusende dollarsedeln. Dock var det fler som hade den idén, så hens bidrag blev dollarsedel nummer 100 003, istället. Inte fy skam, det heller!

 

Ännu har de dock inte sitt helt på det torra; de som har lovat att bidra till projektet har fortfarande tio dagar på sig att justera sina belopp, och alltså är det teoretiskt möjligt för Kickstartern att misslyckas. Än så länge fortsätter den dock bara att växa (i skrivande stund är de uppe i $100 276), så den risken känns i nuläget väldigt liten.

 

Vill du bidra till projektet så kan du göra det här, och vill du prata om projektet så är du välkommen att göra oss sällskap

 

Källa

 

[ Till originalnyheten ]

Edited by Nyhet
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...