Jump to content

Den 8½ Doktorn [Doctor Who 50 år]


Nyhet
 Share

Recommended Posts

(SPOILERVARNING)

Ni som följer Doctor Who vet ju att Doktorn, huvudkaraktären i serien, regenererar när han dödas och får ett nytt liv. I och med detta får han (för hittills är det bara män som haft rollen) då ett annat utseende och ibland även andra egenskaper. Igår släpptes ett webbavsnitt inför nästa veckas The day of The Doctor, kallat The night of The Doctor, och i denna avsl??jas saker som vi inte vetat innan. 

 

Se först filmen här nedanför.

 

 

Här ser vi alltså Paul McGann som tidigare spelat den 8:e Doktorn. Han får stark uppmuntran och hjälp av ett systerskap att rädda galaxen från sitt största hot - Timelords och Daleks - genom att bli en krigsherre (vi ser i spegelbilden att det är fråga om John Hurt som skådespelare). Detta faktum att han regenererats till en Doktor som ännu inte varit känd i Doctor Who-kontinuiteten, får ju samma kontinuitet att falla samman. Talar vi om Doktor nummer 8½?

 

(Vi vet att vi har haft mycket nyheter om Doctor Who de senaste veckorna, men vi vill ju täcka även en del av science fiction och i brist på en svensk Doctor Who-databas så bidrar vi med det vi kan!)

 

[ Till originalnyheten ]

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Create New...