Jump to content

Lokalpolitiker entledigar sig på klingonska


Nyhet
 Share

Recommended Posts

Vi vet alla att det finns klingoner i Vita Huset, men hur ser det ut i lokalpolitiken? I november valdes J.G. Hertzler till Ithacas stadsfullmäktige, men nu verkar det som att det redan fanns en annan klingonsk fullmäktigeledamot, David Waddell, i Indian Trail, North Carolina. Det kommer dock inte att bli långvarigt, för Waddell har nyligen lämnat in en ansökan om entledigande, och det gjorde han förstås på klingonska:

 

indiantrail_140102.jpg

 

...fast kanske är han ingen riktig klingon, trots allt, för den här texten ser ut att ha genererats med hjälp av Bing Translator.

 

Nej, faktum är att David Waddell är lika mänsklig som oss andra, och bara lämnade in sin ansökan på klingonska på skoj. Hans önskan att entledigas är dock på fullaste allvar, och enligt han själv är det därför att han är missnöjd med stadens ohållbara utveckling, samt nya ändringar i hur offentlig information hanteras. Waddell menar att han kommer att vara med produktiv som aktiv medborgare än vad han kan vara som ledamot i Indian Trails stadsfullmäktige.

 

En som inte uppskattar Waddells hantering av situationen är borgmästaren Michael Alvarez, som beskrev Waddells klingonska ansökan som barnslig och oproffsig.

 

Källa

 

[ Till originalnyheten ]

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Create New...