Gå till innehåll
Nyhet

Star Trek i rubrikerna den 3 februari 2014

Rekommenderade inlägg

  • Klassiska Star Trek-sidan Trekweb.com uppdateras på nytt. Tre nyheter har postas i slutet av januari. Vem den nye redaktören är dock okänt. I slutet av december tackade den långvarige redaktören Gustavo Leao för sig, och sidans forum har fyllts med trådar där medlemmar säger adjö. Kan det nu vara så att sidans ägare Steve Krutzler har återvänt efter att ha varit frånvarande de senaste åren? Den som lever får se...
  • Roberto Orci vill ha både en originell Star Trek-berättelse samtidigt som den stannar i den klassiska Star Trek-världen i nästa film, berättar han för Craveonline. "En del av det roliga som friheten [med den alternativa tidslinjen] gav oss är att vi kan kombinera kanon med en ny väg."
  • Zachary Quinto är klar för den ena huvudrollen i den nya filmen Agent 47, skriver Svd.se. Filmen är baserad på tevespelet Hitman, och i den andra huvudrollen ser vi Rupert Friend.
  • Whatculture listar tio skönlitterära milstolpar för Star Trek. Hela listan kan du se här.  
  • Sarah Marshall, som spelade Janet Wallace i TOS-avsnittet The Deadly Years, har avlidit. Marshall blev 80 år och medverkade genom åren i serier som The Wild Wild West, Twillight Zone samt The Fugitive, skriver NYtimes.com.
  • Chris Pines nya film Jack Ryan: Shadow Recruit spelar in hyfsade pengar på bio. Sedan den släpptes i mitten av januari har den spelat in mer än 100 miljoner dollar. Klart godkänt för en film som, enligt Boxofficemojo.com, kostade 60 miljoner dollar att producera.

 

[ Till originalnyheten ]

Dela detta inlägg


Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser

Skapa ett konto eller logga in för att kommentera

Du måste vara medlem för att kunna kommentera

Skapa ett konto

Registrera ett nytt konto i våran gemenskap. Det är lätt!

Registrera ett nytt konto

Logga in

Redan medlem? Logga in här.

Logga in nu

×