Jump to content

Star Trek i rubrikerna den 3 februari 2014


Nyhet
 Share

Recommended Posts

  • Klassiska Star Trek-sidan Trekweb.com uppdateras på nytt. Tre nyheter har postas i slutet av januari. Vem den nye redaktören är dock okänt. I slutet av december tackade den långvarige redaktören Gustavo Leao för sig, och sidans forum har fyllts med trådar där medlemmar säger adjö. Kan det nu vara så att sidans ägare Steve Krutzler har återvänt efter att ha varit frånvarande de senaste åren? Den som lever får se...
  • Roberto Orci vill ha både en originell Star Trek-berättelse samtidigt som den stannar i den klassiska Star Trek-världen i nästa film, berättar han för Craveonline. "En del av det roliga som friheten [med den alternativa tidslinjen] gav oss är att vi kan kombinera kanon med en ny väg."
  • Zachary Quinto är klar för den ena huvudrollen i den nya filmen Agent 47, skriver Svd.se. Filmen är baserad på tevespelet Hitman, och i den andra huvudrollen ser vi Rupert Friend.
  • Whatculture listar tio skönlitterära milstolpar för Star Trek. Hela listan kan du se här.  
  • Sarah Marshall, som spelade Janet Wallace i TOS-avsnittet The Deadly Years, har avlidit. Marshall blev 80 år och medverkade genom åren i serier som The Wild Wild West, Twillight Zone samt The Fugitive, skriver NYtimes.com.
  • Chris Pines nya film Jack Ryan: Shadow Recruit spelar in hyfsade pengar på bio. Sedan den släpptes i mitten av januari har den spelat in mer än 100 miljoner dollar. Klart godkänt för en film som, enligt Boxofficemojo.com, kostade 60 miljoner dollar att producera.

 

[ Till originalnyheten ]

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Create New...